Farovi i svetlece lampe

Šta znam vidiš i sam ima raznih. Neki što malo lažu i drugi sto baš preteraju i sve izmedju. Ne znaš dok ne izmeriš. Ovaj mi je stvarno delovao da bi mogao da ima barem pola od 120 W sobzirom na broj dioda, ali eto..

Ja sam naručio samo diode na ploči na 220 v. Nekih 400 din su bile reklamirane kao 50 W. Pomislio nema šanse kad ono tu su nekih 48 W.

Kolege gde kupiti prednje farove halogene ali dobre. Led koristim za radne a trebaju mi dva dobra obicna za napred. Nisu problem pare ali da to valja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji traktor je u pitanju? Wesem proizvodi okej farove, Hella takođe ali su skuplji od Wesem.
Je l ti trebaju farovi za saobraćaj za kratko i dugo svetlo da zamene postojeće ili dodatni farovi?

Treba mi za imt traktor. Imam postojece ali su losi. A koristim ga za setvu prskanje i takve stvari..
treba mi i kratko i dugo svetlo

Komšija ima na 5136 i 5106 Wesem pravougaone, i dobro sijaju. Kupljeni u Auto elektro centru Stara Pazova. Mada Wesem farova imaš svuda da kupiš.
Uz to možeš ubaciti i neke halogene sijalice sa više svetlosti, tipa Osram night breaker ili nešto slično.

Kad smo vec kod toga ima li neko preporuku za ugradne farove za imt?kratko i dugo svetlo.morao sam one okrugle da skinem zbog utovarivaca pa bih sad neke u masku da ugradim.

Mislim da komšija ima ovakve na 5106 i 5136. Uz sijalice sa pojačanom svetlošću dobro sijaju baš. Mislim da ima jeftinije da se nađe nego u GTC, ali ovo sam prvo našao.
3a4cc143a965b5913abb1ce6199a3ace.jpg

Mislim da komšija ima ovakve na 5106 i 5136. Uz sijalice sa pojačanom svetlošću dobro sijaju baš. Mislim da ima jeftinije da se nađe nego u GTC, ali ovo sam prvo našao.
3a4cc143a965b5913abb1ce6199a3ace.jpg

Ovi mozda pasu i na rusa? Nego jel imaju neke dobre sijalice koje su se pokazale dobro npr za te wesem farove

172x142 piše za dimenzije. @mica967
@zokib Osram Night breaker sijalice su poprilično dobre, ali imaju i dobru cenu. Čisto da znaš, sijalice sa više svetlosti kraće traju. Te su najpoznatije, a ima ih more. Ima jedan Rumun na yt koji testira te sijalice sa pojačanom svetlošću, ako te zanima.

Nazad
Vrh