Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam 2 pitanja ako mogu da postavim:Kod mena na 577 neradi ništa od instalacije, a u krovu sam imao neke dve maglenke, koje nisu nikako sijale, a nazad onaj klasičan orački far... U sptembru, dok sam orao suncokretište ostanem par puta uveče da uzorem, i jedva sam se vraćao kući kako su ti farovi loše sijali. I odem jedne nedelje na najlon i kupim 4 helina fara (ona pravougaonik - radna) sa H3 sijalicama i namontiram dva napred, dva nazad i ne da sijaju nego noću prave dan... DA napomenem da na fergusonu imam dva nazad kupio sam ih 2007 i kako sam ih namontirao ništa nisam dirao, a što je dobro kod njih netrebaju nikakvi releji i slične gluposti nego klasično na osigurač...
Ja sam jako zadovoljan sa njima i ubuduće ako budem kupovao, samo kupujem njih...
Releji su tu da čuvaju osigurače jer bi bilo kuršlusa bez njih.
jel moze neko da mi kaze kako se povezuje relej?Sutra treba da montiram farove,pa da stavim i njih?!Ima 30,85,86,87?!