Elixir Zorka Sabac mineralna djubriva

Narucio 5T u Zadruzi mojoj, ali tada nisu znali posto ce biti. Ako je tacno to sto reklamiraju, tada je to resenje za nas koji nismo uspeli jesenas zaorati. Umene bio jecam,i sada ide soja, pa bi ipak bacio neku kolicinu, jer jecam je dobio malo MAP i SAN,
 
Haha :D Sanja je super devojka (ako ne čita Sanja čita neko iz marketinga pa će joj preneti ) :D pozdrav za Elixir tim . Djubriva su dobra a ko radi taj i greši,najbitnije je da su prinosi dobri, a Elixir već godinama ima kontinuitet u kvalitetu i pristupačni su.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Jesenas prilikom setve psenice apotekar nije imao ovu rusu sto pakuje elixir nego lincerovu,razlika ko **greška i oko u korist eliksira,lincer imala grudve i prasinu,eliksir dodje vise ujednacena ,bez grudvi i prasine,a i kubikaza dzaka je veca kod eliksirove,rekao bih veci broj granula po kg pa se lepse i rastra...E sad mozda je do mene stigla ova lincerova koja je dugo negde stajala pa je zato losijeg kvaliteta,ali ja samo iznosim cinjenice.... :ppozdrav:
 
Ima li neko broj telefona a nekog iz Elixira zaduženog za Srednji Banat?
Da vidim za ugradnju depozitora za super start.
 
Zavisi koliko depozitora i koje.Sve ide na 3 godine.
Danas ugovorio ugradnju.Eno u oglasima prodajem ja ceo komplet kao nov.
 
cena je 147din kg...dzak 25 kg ide na hektar. To je neka normalna doza. Ja isto cekam ugradnju ali meni su rekli 1100 kg tri godine dva depozitora na 4reda nodet.
diklofen zasto menjas depozitore?
 
Prosle godine je za 6-o rednu sejacicu bio uslov 3 godine po 2000 kg STARTERA. Kakvi su uslovi sada?

Pa odprilike tako.Za četiri reda sa četiri kutije 1200kgx 3 godine.
Treba da proba ko nije.Pogotovo što sad i Agrounik ima svoje startnoj djubrivo biološkog sastava.

- - - - - - - - - -

cena je 147din kg...dzak 25 kg ide na hektar. To je neka normalna doza. Ja isto cekam ugradnju ali meni su rekli 1100 kg tri godine dva depozitora na 4reda nodet.
diklofen zasto menjas depozitore?

Malo mi je dve kutije.Uzeo sam sad sa četiri.
 
Nazad
Vrh