Elixir Zorka Sabac mineralna djubriva

1000 e tona za kes, a na jesen ako se placa 1200. Otprilike to je cena.
Kutije se mogu dobiti ako se uzima 800 kg godisnje, pa za tri godine ostaju tvoje. A mogu i da se kupe 550 e sa ugradnjom na sejalicu, dve kutije.
Skup sport, ali verovatno se isplati, za soju pogotovo.
 
Nisam nesto ove godine video da su se hvalili korisnici ovog djubriva, mada je i godina bila takva da je rodilo i sa manjim kolicinama bacenog vestaka. Voleo bi da cujem utiske.
 
Dejo,koliko kg si uzeo da bi dobio depozitore? Ako vec ide 17 kg po k.j,onda i nije toliko skupo... Jel bilo razlike u prinosu?
 
Burazer uzima 4,5 t a njemu ne trebaju depozitori,ima sejalice sa depozitorima tako da sam se ogrebao.Bacao sam 10kg po kj.Na ugari se pokazalo dobro a na repistu onako.na prinos ne znam dal deluje a na pocetni rast sigurno
 
Ima li neko iskustva sa 16-27-7 Elixir djubrivom ili planira da ga koristi pa se raspitao o cenama?
 
Ja sam sa tim 16-27-7 Yara izuzetno zadovoljan. Samo sto mi je skup. Ovo mi deluje kao alternativa. Naravno ovo nije rentabilno u kururuzu, psenici, ali u povrcu i vocu se isplati.
 
Ja sam hteo da uzmem Elixirov 16-27-7,posto bi bio idealan za moju zemlju,ali je jako skup,zato sto se radi za Madjarsko trziste,cak mislim da su granule u nekim bojama,tako su im Madjari trazili i to se radi u Prahovu. Planiraju da ga rade do godine i kod nas i za nase trziste. Ovo sve mi je rekao njihov promoter licno.
 
Pitanje da li je skup, ako neko planira 150 kg neke 15-16-ice koja je 36-40din,ovo je mnogo bolja varijanta.
 
Poslednja izmena:
To ako je kopija Yare, vredi 52din bez razmisljanja. Ko nije probao neka proba pola njive ovako pola onako. Da bi se uocilo bolje probajte na losijoj zemlji. Ja sam na katasrofa kondiciji zemlje 2016 imao 84mc.kj DKC 4795 sa tom yarom.
 
Nazad
Vrh