Mislim da je oko 400evra ali proveri. Po meni je ispred one dve pomenute.Jel ima neko SL Agrosolution takvu kontrolu i kako se pokazala u radu? I koja je cena za 4 rede sa brojanjem zrna i merenje povrsine.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je oko 400evra ali proveri. Po meni je ispred one dve pomenute.Jel ima neko SL Agrosolution takvu kontrolu i kako se pokazala u radu? I koja je cena za 4 rede sa brojanjem zrna i merenje povrsine.?
Koja je bila cenaJa sam isto uzeo H&L detaljnu , e sad videcemo na prolece.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
360eKoja je bila cena
Da,toliko je sa PDV-om.Ovo je cena bez sa sopstvenom ugradnjom..U MBV-u su mi rekli 520e + pdv za H&L detaljnu
Stigla namontirana sa sejalicom.
Ali tu mozda i povracaj dobiješ.U MBV-u su mi rekli 520e + pdv za H&L detaljnu
Stigla namontirana sa sejalicom.
Agroelektroniku?Na F.B stranici je napisao oko 350 e ali još bolje ako je 280 e.Ja sam dobio za 6-rednu sa mogućnošću isključivanja baterija, klasika bez brojanja semena i hektara za 180 e.
Ja uzeo pre neki dan,sto nisi rekao da hoces i ti pa da ubijamo cenuAko budem zvao recu mu uzeo moj kolega skoro jel moze 10% popusta![]()
Koliko si dao?Ja uzeo pre neki dan,sto nisi rekao da hoces i ti pa da ubijamo cenu
200e obicna,ona sto pokazuje brzinu i hektare nema viseKoliko si dao?