Elektronska kontrola setve

Ma kakva tuzba,ja sam i njemu otvoreno rekao da stojim iza svake reci napisane na ovom forumu o njegovoj kontroli setve. Problem je napravio sam sebi prvo ,pa meni sto je obecao nesto a nije mogao da ispostuje to.

Danas sam spojio H & L kontroli setve tako sto sam secnuo kabal auto-punjaca i povezao sa kontrolom, medjutim kad sam je upalio nemam nikakvo ocitavanje, ne mogu da setam kroz meni, zna li neko sta mi je promaklo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno da napon nije dobro "ispeglan" probaj sa akomulatora da napojis.

Nisam merio napon, ali uzeo sam kvalitetan kabal 15V 3A, kontrola radi, ali nemam nikakvo ocitavanje na ekranu...Ne provlaci mi se do akumulatora

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konačno mi je gotova elektronska kontrola sjetve za Olt MSK4 od Agroelektronike, ali je sada problem kako ju preuzeti, busevi navodno ne voze preko granice, a kamioni ne smiju nigdje putem stajati da mogu pokupiti u Sremskoj Mitrovici.
Jel možda zna netko kakvu mogućnost kako bi to mogao dopremiti preko granice u Hrvatsku (mogu preuzeti u Županji ili u Zagrebu).

Konačno mi je gotova elektronska kontrola sjetve za Olt MSK4 od Agroelektronike, ali je sada problem kako ju preuzeti, busevi navodno ne voze preko granice, a kamioni ne smiju nigdje putem stajati da mogu pokupiti u Sremskoj Mitrovici.
Jel možda zna netko kakvu mogućnost kako bi to mogao dopremiti preko granice u Hrvatsku (mogu preuzeti u Županji ili u Zagrebu).
Neka ti je posalju postom, to I dalje funkcionise. Ja sam slao prosle godine neke delove I stiglo sve ok.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

A kakva je onda procedura sa carinom ako se šalje poštom?
Ne secam se da sam za Hrvatsku popunjavao ista davno je bilo procesljaj na sajtu poste Srbije. Ali prosle nedelje sam slao I za Ameriku paket pa je procedura slanja popunjavanje obicne carinske izjave, radi se na salteru poste I ne iziskuje nista vece cimanje mnogo od slanja obicnog paketa u Srbiji,za minut se popuni ali mora da se plati unapred prenos paketa tako da prvo proveri sa ovima da li su uopste zainteresovani da ti salju to u inostranstvo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Koja je cena,jel ovo osnovna verzija samo kao alarm ako ne seje koja baterija ili ima dodatne mogucnosti,hektare,zrna itd ?.

Odlicna, ako se dobro unese obim tocka tacna 100%. Imam njivu od 2ha posejem bez kojeg m2 2 ha. moz premeravati parcele,

Pre neki dan sam polozio test stpljenja sa mojojm kontrolom na zrno, kad je tad nisam izbacio iz traktora i pregazio necu nikada.
Odem da sejem rano ujutru, i ona pisti, te prva, te druga baterija, stajem, gledam, zrna ispadaju, krenem ne pisti, posle opet pisti, ali kako je dan odmicao sve je manje pistala. SAd cu bas gledati na toj njivi kako ce nicati i da li sejalica nije sejala ili vec sta. Moguce i da je bio problem sa suncem, pisali su vec neki clanovi o tim slucajevima, ali ja do sada nisam imao ovih problema

Nazad
Vrh