Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ja odlučivao .Mlađi su tako odlučili.Koliko znam i ova ima raznih opcija.Nisam posejao ni pola reda,ne znam.Sta je presudilo da uzmete nju a ne onu iz Subotice sto broji seme i sve(valjda Sl se zove)?
Ja imam ovakav, dzabe kuhn ako nije bas ono cime se ljudi hvale...moje licno misljenje da bi trebalo softver da se promeni, jer brojanja zrna nikako nije uredu, sejalica redovno selje ali poseljana zrna na monitoru se krecu od 2000-170000 po Ha sto nikako nije relevantno. Pricao sa ovdasnjim elektricarom kaze da sam 5-i koji se njemu zalio u vezi ove marke,
Svaki predlog, sugestija je dobrodosla! Hvala!
Jel ti to kontrola povezana sa mobilnim ili nekim tabletom?
Baća možda bude i nešto jeftinija ukoliko preliminarni pregovori budu uspešni pošto ima još jedna najavljena tj.tri kompleta 6+6+4 reda.
Zašto ne bi moglo.Za koju sejalicu tebi treba?
Nisam ispratio, jel to porucujete SL Agrosolutions ili Agroelektroniku?Baća možda bude i nešto jeftinija ukoliko preliminarni pregovori budu uspešni pošto ima još jedna najavljena tj.tri kompleta 6+6+4 reda.
Agroelektronika je u pitanju, bolja mi trenutno ne treba.