Negde smo startuju na 24 v anlaseri a sve ostalo je na 12 recimo na kombajnu Djuro Djakovic je tako a cini mi se i na Dajcevima kamionima i starim MagerusimaMislim da nije instalacija na svim kamionima 24v.
Fap ima bab sklopku sa 12 na 24.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Negde smo startuju na 24 v anlaseri a sve ostalo je na 12 recimo na kombajnu Djuro Djakovic je tako a cini mi se i na Dajcevima kamionima i starim MagerusimaMislim da nije instalacija na svim kamionima 24v.
Fap ima bab sklopku sa 12 na 24.
Koji je sad tu bolji levi ili desni?Danas malo sređivao garažu pa našao neke stare kablove za paljenje sa jako lošim kliještima. Pošto sam imao relativno dobra kliješta od nekih kineskih kablova koje je stari dobio uz auto prije petnaestak godina taman sve iskoristio da ima spremno ako nekad zatreba.
"Debeli" kablovi koje sam davno isjekao na komadiće i bacio da nekome ne padne na pamet da ih za bilo šta koristi.
Poređenje sa kablovima koje sam dobio kao škart.
I na kraju sve zajedno. Sad kad pogledam ova kliješta djeluju prilično smiješno i vjerovatno ću nekada kad budem u prilici kupiti neka ozbiljnija, ali za sad neka bude tako.
Pa prednji i zadnji migavac i jesu zajedno. Ako je problem u automatu, odrazice se na oba ili ako im je masa zajednicka isto ce se odrazit na oba.