Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo se razumjeli mi pričamo o kablu između lijevog i desnog fara a ne dovodnom Dovod svakako treba imati spojku da se može odvojiti hauba.Kabal nikako nevalja da stoji ispred hladnjaka žulja se pritšće ga hauba itdA zašto bi to radili? Tom traktoru haube ne ide prednjim delom gore nego zadnjim.
Stavite šestopolnu spojku na kraju haube i da se ubada negde kod haube i gotova priča.
Kad vam ne treba onda samo isključite haubu i demontirate.
skonto sam to spajanje ali me interesovala kontrolna lampica na prekidacu zmigavaca ali sam i ti skonto u svakom slucaju hvalaTo nije relej,toje automat zmigavaca,na 31 ide masa a na 49 ulaz i na 49a izlaz struje koji ide do prekidaca zmigavaca.
sve se to da rijesiti. ako je majstor kako pricas on mora nac kvar ako ga uopste ima. a ti si vec eksperimentiso sa skidanjem kleme i onda je sve ok, sto znaci da negdje vuce struju. ja ti ne bih preporucio ugradnju sklopke, niej da ne valja al se moze rijesiti da bude kako treba. da ne mislis o sklopkama kad prilazis traktoru nego sjedas i palis.Hurlimann H480,jel mislis na onaj debeli kabal sto se veze na anlaser,ako mislis na njega pregledan je prilikom zamjene druk lezaja i nije nigjde ogoljen ili slicno
ma nije ni meni to sa sklopkom neki poso,jer citam da se ne moze naci ni sklopka kako treba,te se tope te ono te ovo,pokusat cu ovo sa osiguracima,ionako je zima i nema posla pa se mogu zezati s tim,hvala svima na pomocisve se to da rijesiti. ako je majstor kako pricas on mora nac kvar ako ga uopste ima. a ti si vec eksperimentiso sa skidanjem kleme i onda je sve ok, sto znaci da negdje vuce struju. ja ti ne bih preporucio ugradnju sklopke, niej da ne valja al se moze rijesiti da bude kako treba. da ne mislis o sklopkama kad prilazis traktoru nego sjedas i palis.
ako si voljan da to rijesis povadi sve osigurace. i ostavi traktor koji dan. poslije lezanja vrati ih sve nazad i pokusaj upalit ako pali znaci negdje na nekom potrosacu je prob. onda stavljaj jedan po jedan osigurac dok ne dodjes do onog poslije kojeg traktor nece upalit. taj osiugurac je za to i to i u tom kablu faru, zmigavcu trasis kratki spoj ili slicno. proces jeste dug ali ako nemas iskustva(znanja) to je nacin da nadjes problem.