smiljan123
Član
Imaju seme al trebo bi svu temu ponovo proc...hvala na brzom odgovoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa meni koji nisam autoelektričar ne izgleda baš naivno skidati (svlačiti) kolektor jer je lemljen sa namotajem iz rotora pa sam zbog toga i postavio pitanje.....
Copy-Paste sve relevantno iz Tema koje me zanimaju, pa u neki Word editor, i kada mi nešto, ili nekome zatreba, copy-paste na Forum, i svi sretni....Imaju seme al trebo bi svu temu ponovo proc...hvala na brzom odgovoru
Neki poljski.... fabrička ugradnja. Lako bi ja zamenio ležaj da je kao ovo što si postavio sliku, ali kod mene je ležaj između kolektora i rotora?!?!?!
Bas naprotiv sa xenonima nemam nikakav problem. Imam ih na kombajnu za vadjenje repe. A sa ovim Led radnim svetlima imam. Ometaju rad.Xenon ometa rad radija, led nema razloga. Jedino ako su one sijalice sa ventilatorima pa ventilatori utiču na FM. Ovih dana biram neke Led sijalice, sad si me pokolebao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam na dva traktora ledove 27 i 48w,i za divno cudo posle citanja vasih komentara-nemam nikakvih smetnji na radiu pri njihovom radu?jedan radio je panasonic,drugi blaupunkt ako ima ikakve veze...da li ima veze gde su svetla postavljena,tj da li je u visini sa radiom ili slicno?Da li neko mozda ima led rasvetu i navigaciju na traktoru? Palo mi je na pamet da li mozda ovi Led farovi sto se nude mozsa ometaju rad navigacije. Sa radio prijemnicoma je poznato da ometaju. Da nemoze u isto vreme da se slusa muzika i da svetla rade. Pa me zanima da li je to slucaj i sa navigacijama.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Neznam. Mozda ipak si kupio kvalitetniju robu. Ima i do toga.Imam na dva traktora ledove 27 i 48w,i za divno cudo posle citanja vasih komentara-nemam nikakvih smetnji na radiu pri njihovom radu?jedan radio je panasonic,drugi blaupunkt ako ima ikakve veze...da li ima veze gde su svetla postavljena,tj da li je u visini sa radiom ili slicno?
Nemoj njima nikako, bolje pošalji kod Čolića, proveren majstor. Ako ti treba broj javi se u pp.pošalji u Bajinu Bašti Ibm Marković