dfiskal
Član
Postovani,
Vreme je pokazalo da su moja predvidjanja tacna,svega 3 dana, cena je porasla za 50 dinira,za male prasice,znaci, bolja varijanta od ...120,00 din nemas ih .. a sada 160 i vise.. imas ih...ali...Znaci ide na 180-200 za neki dan... ili ti posle prve nedelje posta...ajmo u neku
.. naravno salim se
i
Vas Misa
PS. dajte ih sada za 160-170 samo da vadis "tekuce poslovanje", sve sto ti ostane to ti je zarada
Kako hoces... STOP.. vreme radi za nas..a ti skidaj postove koji ti nisu "simpaticni"....

Pa naravno da su velike cifre, moj postovani Skobalj-u...ako u Srbiji ima 2,5 milona domacinsatva ( a naravno po statistici ih ima vise) i neka svako "pojede" za Bozic,Uskrs,Novu godinu , i neki od rodjendana. u kuci ..(decijih) .. da ne pominjemo krsne slave u Srba, racunica je prosta 2.5 (domacistva)x 4 (prasete) = 10 milona prasica + za priplod + za druga druzenja... itd

Vreme je pokazalo da su moja predvidjanja tacna,svega 3 dana, cena je porasla za 50 dinira,za male prasice,znaci, bolja varijanta od ...120,00 din nemas ih .. a sada 160 i vise.. imas ih...ali...Znaci ide na 180-200 za neki dan... ili ti posle prve nedelje posta...ajmo u neku

i

PS. dajte ih sada za 160-170 samo da vadis "tekuce poslovanje", sve sto ti ostane to ti je zarada
Post je spojen: [time]петак, 25. фебруар 2011. 04:59:18 CST[/time]
_________________________________________________Zoran Kostović je napisao(la):A da ova tema ode malo pod ključ jer ste se ispucali a ništa konkretno rekli?
Kako hoces... STOP.. vreme radi za nas..a ti skidaj postove koji ti nisu "simpaticni"....

Post je spojen: [time]петак, 25. фебруар 2011. 12:07:38 CST[/time]
_________________________________________________skobalj je napisao(la):To su mnogo velike cifre! Da bi ziveo od uzgoja prasaca pored kolicine jos bitnije kvakitrt ali stalni. Mi veoma malo ulazemo u genetiku i kvalitetna grla i drzi se svasta drzi se krmaca preko 10-12 prasenj a tu nastaju problemi.Este da su dosta skupa pogotovo na ovu cenu svinja i prasaca,nerast 110kg 45 000din. 70kg 33 000din. juce mi javili cene .
Samo kvalitetna prese mezes uvek dobro prodati i uvek imas kupce koji su zainteresovani i mogu da
plate kvalitet i kad neidu prasci ne samo za bozic novu godini prmi maj i dr.ili u martu aprilu kada svi naparuju i svima treba.
Mi svi gresimo kao i ja sto hocemo da budemo i tovnjaci i da drzimo i krmace a to je veoma dug period do para![]()
Pa naravno da su velike cifre, moj postovani Skobalj-u...ako u Srbiji ima 2,5 milona domacinsatva ( a naravno po statistici ih ima vise) i neka svako "pojede" za Bozic,Uskrs,Novu godinu , i neki od rodjendana. u kuci ..(decijih) .. da ne pominjemo krsne slave u Srba, racunica je prosta 2.5 (domacistva)x 4 (prasete) = 10 milona prasica + za priplod + za druga druzenja... itd