xsale
Moderator
Jeste isplativo,sto ti kazes nekad manje nekad vise,ali samo ako drzis pravu robu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grujane,crni gruja je napisao(la):A u takvom sam dugu da je to za pricu i dalje se sve hrani po tabeli nema odstupanja samo cena malo bolja i eto po leglu 30 do 35.000 din i kada cujem da pojedini daju dzebe poludim a on bi mi rekao " ma jeb..m ti imam samo tu jednu krmacu i nekih 8 komada prasica sam mu dao pa sta ".. ee dodje mi da .. ahhhhhhhhhh nadam se stabilizaciji . ne gasim nista .idemo dalje
druze pokazi i vepru,pa da zna kako da punisorin je napisao(la):Moram da pokazem krmacama ovu racunicu i da im objasnim da bez 12 odbijenih prasadi po leglu idu na klanje.
Pa nek vide sta ce!
Pre bi to krmacama objasnio nego nekome iz ministarstva!
E sad ,pa ti hoces i prase i pare,odluci se,ili ces da cuvas svinje ili ces da zaradjujes paresorin je napisao(la):Dobar program. A gde su pare?
jel to ostalo cisto,ili nisi racunao,struju,gorivo,itdNikola.KV je napisao(la):Pare su u dzepu,ali je zalosno da je zarada samo 110e za dva meseca.
Znam,procitao sam na "Cestitkama,pozdravima i zeljam...." neka su ti od koristi...nego, vidis li sta znaci dibro postavljena "linija trenda"...ipak,moze da se predvidi, i "fino" podesi uzgoj i prodaja...bez obzira na verske praznikecrni gruja je napisao(la):Samo pratim rast cena i vidim da cu lepo da prodjem ..imam ih pred uskrs i posle njega..juce mi je oprasila 16 kom, ocekujem jos jedno prasenje...
Samo pratim rast cena i vidim da cu lepo da prodjem ..imam ih pred uskrs i posle njega..juce mi je oprasila 16 kom, ocekujem jos jedno prasenje...