E-Agrar

a situacija kada se na racunu nalaze 4 dzaka kukuruza i hemija na crno,primera radi,sta se onda stavi?

ili postoji mogucnost da obelezis oba sa istog racuna?
Kliknete na strelicu kod računa i zatim Preuzmi.
Pravdanje-racunima.png

Poslednja izmena:
Колико треба да се правда износ?. Дал сви рачуни или само мало преко количине новца добијеног за субвенције. Пошто ми је утрошено далеко веће од добијеног, па рекох да питам дал да пуцам то све или да оставим један део неиспуцан на правдање, примера семе?!

Колико треба да се правда износ?. Дал сви рачуни или само мало преко количине новца добијеног за субвенције. Пошто ми је утрошено далеко веће од добијеног, па рекох да питам дал да пуцам то све или да оставим један део неиспуцан на правдање, примера семе?!
Potrebno je da opravdate subvencije u celosti (Nema veze ako izborom računa pređe malo).

Poenta pitanja, imam racuna za 500.000rsd, a treba da opravdam 200.000rsd. Da li ucitati sve racune, svih 500.000rsd ili ucitati racuna za 200.000rsd, a ostatak ostaviti za drugi deo
To i mene interesuje.
Niko izgleda ni ne zna sta ce biti sa drugim delom
Svejedno vam ti računi neće važiti za sledeću godinu tako da od viška glava ne boli. Nisam čitao pravilnik ali ako tamo nije precizirano da se mora pravdati 35k po hektaru onda je pretpostavljam dovoljno pravdati 18k po hektaru.

31.7 ,posle toga sav visak racuna je nevazeci,, bar su tako odlucili iz ministarstva.
A ne pravda se 35k po hektaru vec ukupan iznos dobijene subvencije( bar mi se tako cini)

Lepo se kaze pravdanje subvencija, za onaj deo koji smo dobili za toliko podneti da se opravda.
Koliko dobijeno toliko opravdati.
Mada macku o rep da ce ostaci racuna trebati za drugi deo.

Nazad
Vrh