Kliknete na strelicu kod računa i zatim Preuzmi.a situacija kada se na racunu nalaze 4 dzaka kukuruza i hemija na crno,primera radi,sta se onda stavi?
ili postoji mogucnost da obelezis oba sa istog racuna?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kliknete na strelicu kod računa i zatim Preuzmi.a situacija kada se na racunu nalaze 4 dzaka kukuruza i hemija na crno,primera radi,sta se onda stavi?
ili postoji mogucnost da obelezis oba sa istog racuna?
Potrebno je da opravdate subvencije u celosti (Nema veze ako izborom računa pređe malo).Колико треба да се правда износ?. Дал сви рачуни или само мало преко количине новца добијеног за субвенције. Пошто ми је утрошено далеко веће од добијеног, па рекох да питам дал да пуцам то све или да оставим један део неиспуцан на правдање, примера семе?!
Poenta pitanja, imam racuna za 500.000rsd, a treba da opravdam 200.000rsd. Da li ucitati sve racune, svih 500.000rsd ili ucitati racuna za 200.000rsd, a ostatak ostaviti za drugi deoPotrebno je da opravdate subvencije u celosti (Nema veze ako izborom računa pređe malo).
Poenta pitanja, imam racuna za 500.000rsd, a treba da opravdam 200.000rsd. Da li ucitati sve racune, svih 500.000rsd ili ucitati racuna za 200.000rsd, a ostatak ostaviti za drugi deo
Svejedno vam ti računi neće važiti za sledeću godinu tako da od viška glava ne boli. Nisam čitao pravilnik ali ako tamo nije precizirano da se mora pravdati 35k po hektaru onda je pretpostavljam dovoljno pravdati 18k po hektaru.To i mene interesuje.
Niko izgleda ni ne zna sta ce biti sa drugim delom