Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko čitača očitajte ličnu kartu (Naravno ako je sa čipom).Bratu trazi da prilozi ocitanu licnu kartu. Da li da se slika dokument ili da preko citaca za lk posalje.Gde je to polje?
Čim je "u radu" Imaš neki problem i neće biti isplaćeno dok ne ispraviš grešku. Nazovi i pitaj u čemu je problem da ispraviš.Koji je proces ove godina nakon podnošenja zahteva za podsticaje. Status je bio "primljen", danas je promenjen u "U radu". Šta su sledeći koraci i kada i gde se pojavljuje odricanje od žalbe.
Blago meni. Nisam ni sumnjao da ni ovo neće da prođe prođe bez komplikacija.Čim je "u radu" Imaš neki problem i neće biti isplaćeno dok ne ispraviš grešku. Nazovi i pitaj u čemu je problem da ispraviš.
Čim je zahtev U radu znajte da imate neki problem.Koji je proces ove godina nakon podnošenja zahteva za podsticaje. Status je bio "primljen", danas je promenjen u "U radu". Šta su sledeći koraci i kada i gde se pojavljuje odricanje od žalbe.
Takođe obaveze za PIO planiram da izmirim danas. Da li će tu biti neki problem? (Zahtev sam podne pre par dana)
Ako imaš dugoročni ugovor sa državom recimo još 5-10 god, onda naredne tri godine platiš novom vlasniku, posle moraš da predaš njemu ...
Radi se na unapređenju sistema.Коначно седох да поднесем захтев за подстицаје за осн. биљну производњу, међутим не иде, страница еПодстицаји преусмерава ме на еСандуче тј. еУправу, а еСандуче не ради )
![]()
Рекох баш сам батлија, дал је још неко имао сличан проблем?
Te stvari provlače i naši ovde ,3 g možeš posle predaš... nigde ništa zvanično,Ja takođe nigde nisam to pročitao .Ako može neko objašnjenj oko toga.Ako imaš dugoročni ugovor sa državom recimo još 5-10 god, onda naredne tri godine platiš novom vlasniku, posle moraš da predaš njemu ...
Zakoni koji su tamo navedeni baš to objašjavaju, imao sam više takvih slučajeva... (dva)Te
Te stvari provlače i naši ovde ,3 g možeš posle predaš... nigde ništa zvanično,Ja takođe nigde nisam to pročitao .Ako može neko objašnjenj oko toga.