E-Agrar

Večeras hteo to da uradim kad ono već bio prihvaćen .
Ćuti bre! :ROFLMAO: Treba 30 da nas se skupi.

Meni nisu još prihvaćene naravno!
Priložio sam ugovor o zakupu u jpg. formatu, izvod iz katastra sačuvan sa sajta eKatastr u pdf. I vidim da je nakon nekog vremena automatski ubačen izvod iz katastra u xml. formatu. Koleginica mi je već rekla da ne moram da ubacujem i taj pdf. izvod iz katastra jer oni sami ubace (kao što i jesu valjda to u xml.-u).
Ne znam da li da brišem taj pdf. ili bolje da ga ostavim? Takođe za jednu parcelu mi je slikana kopija ugovora po kojoj ima nešto pisano i ne vidi se pečat baš najbolje. Ne mogu da nađem originalni ugovor. Mislim, ta parcela je bila kod mene u zakupu već godinama, slučajno obrisana... al aj ti objasni to algoritmu.
I to ne znam da li je najbolje da napravim novi ugovor?

Ćuti bre! :ROFLMAO: Treba 30 da nas se skupi.

Meni nisu još prihvaćene naravno!
Priložio sam ugovor o zakupu u jpg. formatu, izvod iz katastra sačuvan sa sajta eKatastr u pdf. I vidim da je nakon nekog vremena automatski ubačen izvod iz katastra u xml. formatu. Koleginica mi je već rekla da ne moram da ubacujem i taj pdf. izvod iz katastra jer oni sami ubace (kao što i jesu valjda to u xml.-u).
Ne znam da li da brišem taj pdf. ili bolje da ga ostavim? Takođe za jednu parcelu mi je slikana kopija ugovora po kojoj ima nešto pisano i ne vidi se pečat baš najbolje. Ne mogu da nađem originalni ugovor. Mislim, ta parcela je bila kod mene u zakupu već godinama, slučajno obrisana... al aj ti objasni to algoritmu.
I to ne znam da li je najbolje da napravim novi ugovor?
  1. Ostavite taj .pdf ne smeta ništa
  2. Koliko je baš mutna ta slika (Ako sa baš baš ne vidi lepo pečat najbolje je ponovo napraviti novi ugovor ili bolje uslikati)
  3. :D za troje sigurno neće da reaguju ("Molimo za strpljenje veliki je broj na verifikaciji")

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh