Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tek kad ti stigne poruka u esanduce, tek onda imas broj predmetaA zašto se ne dobija broj zahteva , broj predmeta ?
Ne može da se čeka. Onda bi opet ispalo da ministar laže...sad ima broj predmeta i bez poruka u E sanducetu,na vise zahteva
ocigledno da su pustili javni poziv a jos uvek nesto resavali u e graru tj na platformi![]()
kao da poziv nije mogao da saceka jos 2-3 dana dok sve ne zavrse sta su mislili
I na Androidu je danas bilo malo problema ali sada sve radi kako treba.Da li je neko danas imao problem sa consentid aplikacikom na Iphone ili Ipadu?
Za registraciju HID broja (Konkretno u ovom slučaju košnice) potrebno je otvaranje gazdinstva (Ne treba vam parcele pošto imate jedan uslov a to je HID broj).Za konkurisanje za subvencije u vezi pčelarstva da li je dovoljan HID broj ili mora da se otvori i gazdinstvo?
Za svaki slučaj dostavite potvrdu da ste platili (Izmirili) porez.Kod konkursa za nabavku priplodnih grla mi je stiglo obavestenje da imam neisplacen porez kod lokalne samouprave 800 i nesto din koje je knjigovodja zaboravila platiti.(rok za placanje 8 dana od prijema obavestenja a placeno odmah prvi radni dan) Sada je to izmireno pa me interesuje da li treba to negde da im saljem ili ce videti po automatizmu.
DA LI JE TO ZA NABAVKU GRLA ZA 2025?Kod konkursa za nabavku priplodnih grla mi je stiglo obavestenje da imam neisplacen porez kod lokalne samouprave 800 i nesto din koje je knjigovodja zaboravila platiti.(rok za placanje 8 dana od prijema obavestenja a placeno odmah prvi radni dan) Sada je to izmireno pa me interesuje da li treba to negde da im saljem ili ce videti po automatizmu.
daDA LI JE TO ZA NABAVKU GRLA ZA 2025?