radashin
Član
Ako ste Vi član istog gazdinstva, ne mora ni ugovor.Da li mogu da dam zeni 0.6 ha u zakup i da joj otvorim gazdinstvo ili mora da ima u vlasnistvu da bih joj otvorio gazdinstvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ste Vi član istog gazdinstva, ne mora ni ugovor.Da li mogu da dam zeni 0.6 ha u zakup i da joj otvorim gazdinstvo ili mora da ima u vlasnistvu da bih joj otvorio gazdinstvo?
Ja imam isti problem kao i ti i izgleda da ne može tako ko što si napisao. Što su ljudi već rekli moglo bi da je neko bio zaveden kao član gazdinstva, ali ovako ne.Da li je neko zna kako postaviti privremenog nosioca gazdinstva(u slucaju smrti nosioca)?
U aplikaciji e agrar ne moze,automatski povuce nosioca i ne moze da se doda clan kao privremeni nosioc.
Zvao sam podrsku rekli mora u eupravi da se izmeni da clan bude privremeni nosioc pa tek onda u eagraru.
Opet elektronski ne moze ,pa su mi rekli da se moram javiti najblizoj sluzbi da to urade.
Meni su konkretno rekli u opstinu Zemun. A kakve veze ima opstina i ja ne znam da postoji salter vezan za poljoprivredu i eagrar?
Ako je neko radio bio bih mu zahvalan da prenese sta treba da ne idem od saltera do saltera napamet.
Kada sam zvao podrsku kazu opstina Zemun,drugi put kazuTrezor Obilicev Venac,pa kad oni ne znaju kako ja da znam.