E-Agrar

Dobri ljudi,potreban savet!
Kupih parcence zemlje,uknjizio se u katastar medjutim ubrzo nakon toga vlasnik je preminuo. Naslednika nema a parcela ostala u Eagraru.
Sta uraditi u ovom slucaju? Mora da postoji neko resenje kada je vlasnik sprecen ili mozda ne zeli da ih obrise…
Nisam jos siguran da li cu upisati parcelu u svoje gazdinstvo ili izdati u arendu (pa neko drugi da upise parcelu) ali moram da nadjem resenje.
Pisao mejl Eagraru,traze broj telefona pokojnog coveka…
Valjda na osnovu kupoprodajnog ugovora mogu bar da skinem parcelu iz njegovog gazdinstva? Ili ako izdam,taj neko moze da je obrise i upise u svoje gazdinstvo na osnovu ugovora o izdavanju sa mnom?
Hvala na pomoci!

Da li je neko zna kako postaviti privremenog nosioca gazdinstva(u slucaju smrti nosioca)?
U aplikaciji e agrar ne moze,automatski povuce nosioca i ne moze da se doda clan kao privremeni nosioc.
Zvao sam podrsku rekli mora u eupravi da se izmeni da clan bude privremeni nosioc pa tek onda u eagraru.
Opet elektronski ne moze ,pa su mi rekli da se moram javiti najblizoj sluzbi da to urade.
Meni su konkretno rekli u opstinu Zemun. A kakve veze ima opstina i ja ne znam da postoji salter vezan za poljoprivredu i eagrar?
Ako je neko radio bio bih mu zahvalan da prenese sta treba da ne idem od saltera do saltera napamet.
Kada sam zvao podrsku kazu opstina Zemun,drugi put kazuTrezor Obilicev Venac,pa kad oni ne znaju kako ja da znam.
Ja imam isti problem kao i ti i izgleda da ne može tako ko što si napisao. Što su ljudi već rekli moglo bi da je neko bio zaveden kao član gazdinstva, ali ovako ne.
Ja plus imam dodatne probleme sa zakupom državne zemlji kao i privatne. Ne znam ni sam kako će se to rešiti.

Nazad
Vrh