E-Agrar

Treba da otvorim jedno novo RPG ,kada uđem kod mene ili supruge na E-agrar ta opcija za otvaranje novog PG više nije u funkciji tj mogu samo opciju kao pravnom licu da otvorim ali ne mogu fizičkom licu .Zna li neko u čemu je problem ili način na koji da otvorim novo gazdinstvo.

Treba da otvorim jedno novo RPG ,kada uđem kod mene ili supruge na E-agrar ta opcija za otvaranje novog PG više nije u funkciji tj mogu samo opciju kao pravnom licu da otvorim ali ne mogu fizičkom licu .Zna li neko u čemu je problem ili način na koji da otvorim novo gazdinstvo.
Izbacite se prvo iz gazdinstva (Kao član). Sistem ne dozvoljava da se pravi novo gazdinstvo ako ste već negde član (Normalno i ako već imate gazdinstvo).

Koliko znam Fizičko lice može maksimalno 1 gazdinstvo da pravi, dok Pravno lice može više gazdinstva da pravi (Barem je tako ranije bilo).

Poslednja izmena:
Ne,konkretno sinu bi otvorio gazdinstvo,sad postaje punoletan nije bio član nigde ,nikada.
Sin kada postane punoletan treba da ode u poštu po parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID. Kada dođe kući instalira aplikaciju na telefonu i onda zatim pristupi platformi eRPG preko email adrese i odobri ulazak preko ConsentID, samo tako će imati mogućnost da napravi (Otvori) gazdinstvo kao Fizičko lice.

Ako ne želi gazdinstvo vi možete da ga dodate kao člana (Pa dodate njegove parcele u vaše gazdinstvo) na tim parcelama će pisati njegovo Ime i Prezime a ne vaše.

Dodaj parcelu člana.

Poslednja izmena:

Ne možeš iz svog eAgrara da otvaraš novo gazdinstvo.
Sin mora da ima eID i on otvara svojim kredencijalima.

Da li nosilac i član moraju biti na jednoj adresi? Nosilac se vodi na jedan broj 48 a član na drugi broj 50 ,jeste zajedničko domaćinstvo ali tako je ispalo u LK. Da li je to problem ili ih moram "spojiti"?

Moraju biti na potpuno istoj adresi. Čak i ono - jedan 48, a drugi 48A (recimo), NE MOŽE.
Znači, promena adrese u LK je sledeći korak. Ako je sa čipom, začas se odradi, a ako nije, za nedelju dana.

Nazad
Vrh