E-Agrar

Baš sam danas se raspitivao na ovu Temu.... 😃
30 godina je maksimum na koji se izdaje državna zemlja...
Za privatnu nema ograničenja...

I kod mene isto fali dosta parcela u zakup.
Kod drugara isto fale parcele.
Probao da ih ubacim opet pise mi da su vec registrovane.
@Srđan01

Poslednja izmena:
Neki Bag je u pitanju očigledno. Sve parcele koje su ubacivane još "peške" u trezorima su nestale..... Bilo da je vlasništvo ili zakup.....

Da li mora da stoji u ugovoru trajanje zakupa ili moze da bude neodređeno dok se koristi i da moze da se raskine ugovor kad hocemo, uzimam zemljište od jednog starijeg advokata pa je on sam tako naveo u ugovoru, E sad ne znam da li ce biti prihvaćeno u eagraru

Када парцеле које су предмет закупа уносиш у еАграр, мораш да унесеш неки датум до када траје закуп. Пошто на уговору нема датума докле траје закуп, уносиш неки датум из даље будућности (нпр. десет, двадесет година). С тим што је боље да буде што дужи јер ако се промени власник а ти наставиш закуш не мораш након истека поново да правиш уговор са новим власником.

Када парцеле које су предмет закупа уносиш у еАграр, мораш да унесеш неки датум до када траје закуп. Пошто на уговору нема датума докле траје закуп, уносиш неки датум из даље будућности (нпр. десет, двадесет година). С тим што је боље да буде што дужи јер ако се промени власник а ти наставиш закуш не мораш након истека поново да правиш уговор са новим власником.
Hvala razumeo sam, ovo mi je prvi put da unosim neke parcele pod zakupom pa zbog toga sve ovo pitam

Nazad
Vrh