Vulkan
Član
I kod mene, mejl i br telefona. Ne stiže kod, kad potvrdim ono ono kaže urađeno a i dalje ostaje crveno i traži verifikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubacujemo nove parcele, komšinica potpisala odobrenjeПа ни Божић није прошао а ви већ запели да чачкате по Е-Аграру.
Za šta?Ubacujemo nove parcele, komšinica potpisala odobrenje![]()
To se kod mene desilo polovinom decembra, falila mi poslednja ubacena, na ukupnom zbiru tu je, kad izvadis setvenu tu je, nema je je u onom prikazu.. pojavila se sama posle 7-8 danaNego da li su nekom nestale parcele iz e-agrara a pritom su sa važećim ugovorima čak su i u vlasništvu nestale, otprilike 70% površina nema na stanju?
Parcele u zakupu,kojima je istekao naveden datum isteka zakupa se automatski brišu.I kod mene fale parcele. U zbirnoj površini su tu. Ali ovako kao posebne parcele se uopšte ne vide.
Možeš kad oćeš, ja sam neke parcele prekjuče brisao pa ponovo ubacio zato što sam postao vlasnik, nisu više u zakupu, a nisam još obnovio gazdinstvo.Mislim da mora da stoji datum do kad traje zakup.
Kad sam već u ovoj temi da pitam: da li može da se unese nova parcela u gazdinstvo pre obnove gazdinstva, odnosno da li mora prvo da se obnovi gazdinstvo pa da se onda unose nove parcele?
Moj kolega je imao ugovor na neodređeno vreme još pre uvođenja e-agrara, pa kad je uveden e-agrar pisalo mu je da je zakup do 2050 god.Da li mora da stoji u ugovoru trajanje zakupa ili moze da bude neodređeno dok se koristi i da moze da se raskine ugovor kad hocemo, uzimam zemljište od jednog starijeg advokata pa je on sam tako naveo u ugovoru, E sad ne znam da li ce biti prihvaćeno u eagraru
Znaci ipak ce moci, da ne mučim coveka sada da pravi novi ugovor nije mi drugoMoj kolega je imao ugovor na neodređeno vreme još pre uvođenja e-agrara, pa kad je uveden e-agrar pisalo mu je da je zakup do 2050 god.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока