E-Agrar

Screenshot-20251229-185847-Chrome.jpg
Probaj preko drugog browsera da se uloguješ.

Ti si izgleda resio da napipas corku :rolleyes:
A što ja da idem u ćorku Pantiću? :)
Zašto smatraš da sam nešto ilegalno radio? Naravno to sam radio pre nekih godinu dana dok je otac bio živ. Kako je preminuo gazdinstvo je odmah zaključano i nemam više pristup. Ne znam da li je odmah čim ga je matičar zaveo u sistem, ali prvi put kad sam probao piše "nalog suspendovan" ili nešto sl..

Ne znam da li si na to mislio? Ovako što bi bilo ilegalno ovo što sam radio? Prvo sam izdao sam sebi parametre za ConsentID na sajtu eUprava, za šta uredno postoji opcija. To sam uradio kako bih pored pristupa lične karte imao i mogućnost logovanja preko telefona. Zatim sam drugi put ponovo izdao parametre tj. promenio šifru jer smo staru zagubili. Ne vidim šta je tu problem?

Tako da očigledno postoji mogućnost obnove ConsendtID i pre nego što dođe tih zadnjih mesec dana i pošalju ti poruku. Nisam siguran da li je moguće samo kad imaš pristup eUpravi preko lične karte ili je možda moguće i kad si prestupio preko ConsentID.

Kako sa se prijavim kad nemam aktivan cosensid ne mogu preko mobilne aplikacije
Screenshot-20251229-184742-Chrome.jpg
Logujte se preko lične karte (PIN znate, ako ne znate imate na papiru koji ste dobili uz ličnu kartu) i sami sebi izdajte parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID (Naravno opozovite sve sertifikate ConsentID i Potpis u klaudu) pa onda ponovo izdajte parametre s tim što će te izbrisati aplikaciju i ponovo je instalirajte).

Napomena: Za logovanje preko lične karte vam treba aktivan elektronski sertifikat.

Inače šta se desi kada kliknete na ?
Bez-naslovadf2a15b79d600c02.png

Poslednja izmena:
Tako da očigledno postoji mogućnost obnove ConsendtID i pre nego što dođe tih zadnjih mesec dana i pošalju ti poruku. Nisam siguran da li je moguće samo kad imaš pristup eUpravi preko lične karte ili je možda moguće i kad si prestupio preko ConsentID.
30 dana pred istek parametara za ConsentID dobijate na email poruku (Onu što se logujete za eAgrar).

Драги корисници услуга електронске управе,

Обавештавамо вас да ускоро истиче ваш сертификат (параметри) на мобилној апликацији ConsentID.

Молимо вас да по пријему овог мејла, а пре истека сертификата, обновите сертификат и активирате апликацију ConsentID. Упутство за обнављање сертификата доступно је у прилогу мејла.

За све додатне информације можете нас контактирати преко Контакт форме која је доступна на линку:
https://eid.gov.rs/sr-Cyrl-RS/kontakt

Срдачан поздрав,

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу.

Evo vam uputstvo za obnovu ConsentID

Naravno to sam radio pre nekih godinu dana dok je otac bio živ. Kako je preminuo gazdinstvo je odmah zaključano i nemam više pristup. Ne znam da li je odmah čim ga je matičar zaveo u sistem, ali prvi put kad sam probao piše "nalog suspendovan" ili nešto sl..
Podnesite zahtev za Privremenog nosioca gazdinstva (naravno ako vi nemate gazdinstvo i ako ste bili član gazdinstva od vašeg oca).
Napomena: Zahtev za privremenog nosioca tog i tog gazdinstva ne podnosite direktno preko pokojnikovog gazdinstva već preko vaših parametara za ConsentID pošto tamo će pisati podnesi zahtev za privremenog nosioca.

Pročitajte posle i ovo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh