E-Agrar

Jel pokušavao neko ovih dana da preuzme setvenu strukturu? Dobijam sledeću poruku: {"errors":[{"errorMessage":"An error occurred."}]}

Ne mogu da se prijavim na jeb... eAgrar od danas,vidim izbacuje ovo sra... sta god to znacilo ,jel neko imao slicnih problema ?.

The smart card cannot perform the requested operation or the operation requires different smart card.

Vidim da se pojavila nova opcija u e agraru "lista poslatih saglasnosti"
Zna li neko o cemu se radi?

Nesto meni stiglo na mejl, da moram da obnovim consent parametre..
Uskoro istice rok kazu..
Je l' neko dobio takav mejl?
Moguce zato da ljudi ne mogu da se konektuju na e-agrar..
Danas sam bio bez problema prijavljen, sto znaci da nije jos isteklo..

Sad sam i ja dobio taj mejl. Ima uputstvo kako se obnavlja sertifikat.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Када се у пошти, ПСССу, или на неком трећем месту преузму параметри за ConsentID и тако повеже апликација, ти параметри важе три године. Пошто је еАграр кренуо пре три године, у ово време се кренуло да се узимају параметри.

Дакле, ако у међувремену нисте поново узимали параметре (поломљен, изгубљен телефон и сл), параметри ће вам ускоро истећи. Датум истека пише када уђете у ConsentID апликацију и изаберете "ИД" на дну, и онда испод свог имена видите "Важи до XX.XX.XXX".

Ако је до датума истека остало мање од месец дана, можете да обновите параметре на начин као што је описано у упутству које шаљу. У супротном, параметри ће истећи и мораћете поново да идете у пошту или на друго место по њих.

Nazad
Vrh