E-Agrar

Da,sta je tu problem sto moze,cemu cudjenje ?.Jel si kupio seme,imas racun,kakve veze ima sta je na parceli,presevaju se usevi ima mnogo razloga.

Da,sta je tu problem sto moze,cemu cudjenje ?.Jel si kupio seme,imas racun,kakve veze ima sta je na parceli,presevaju se usevi ima mnogo razloga.

ovako si ti mogao uzeti na tvoje gazdinstvo suncokret i dati ga drugom da poseje(on kupio preko tebe),koji nije u mogucnosti da trazi povracaj za seme jer nema povrsinu u e agraru suncokreta zbog ogranicenosti do 100h

tako se rade malverzacije

u tvom slucaju si sve ok uradio ali ako tako dozvole onda svi treba da prepravimo zahteve i dodamo kolicinu koja nam nedostaje povrsina za max 17hilj tojest odbiti tamo gde ima viska a gde manjka povrsina

ali mi smo banana drzava pa sve ide kako ide,nista normalno

Izgleda da danas nesto e posticaji ne rade kako treba,probao da ubacim drugaru za seme ali nece da oznaci opciju za fiskalnu racun,prebacen je na verziju za računari,a kad vratim za mob ono oznaci za fiskalnu racun ali nece druge stvari da oznaci verovatno neki problem.

Izgleda da danas nesto e posticaji ne rade kako treba,probao da ubacim drugaru za seme ali nece da oznaci opciju za fiskalnu racun,prebacen je na verziju za računari,a kad vratim za mob ono oznaci za fiskalnu racun ali nece druge stvari da oznaci verovatno neki problem.
Nije nikakav problem, napišite PFR broj i PFR vreme. Kliknite preuzmi stavke računa i sve ostale prazne kolone će sam sistem popuniti.

Možete da skeniranje QR kod pomoću aplikacije za skeniranje qr koda ili da uđete na Viber pa kliknete... još pa zatim gore desno se nalazi simbol qr koda. Kada ste to uradili uporedite stavke sa računa i stavke sa purs servera. Digitalni račun se nalazi u polju Jurnal (Žurnal).

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Na agraru mi se vodi 1 hektar psenice, a na zakupljenu zemlju sam sejao kukuruz koju nemam prijavljenu na agraru. Da li ja smem da tamo promenim u biljnoj strukturi sa psenice na kukuruz pa onda da podnesem zahtev za povracaj za semena?

Jedno pitanje. Na agraru mi se vodi 1 hektar psenice, a na zakupljenu zemlju sam sejao kukuruz koju nemam prijavljenu na agraru. Da li ja smem da tamo promenim u biljnoj strukturi sa psenice na kukuruz pa onda da podnesem zahtev za povracaj za semena?
Ako ti je kukuruz na toj parceli onda i treba da promenis, ako nije onda mozes imati posledice.

Nikako, moraš da prijaviš stvarno stanje kako je na svakoj njivi. Kod mnogih je takva situacija da imaju kukuruz i suncokret na zakupu za koji nemaju ugovor a na svojim njivama pšenica i ječam.

Jedno pitanje, usluzno radim 3 parcele, da li moram da imam ugovor sa vlasnicima da bih zemlju prijavio na agrar. Da li mora ugovor da se overi kod notara kako to sad ide ili ima neko drugo resenje?

Pre neki dan mi je bio poljoprivredni inspektor u kontroli da utvrdi da li je posejano ono što je i prijavljeno. Ove godine je sve u redu. Prošle godine na jednoj parceli sam prijavio kukuruz a pošto su mi pojeli golubovi posejao sam suncokret a nisam izmenio u eagraru. Da li će me zbog toga staviti u pasivan status?

Poslednja izmena:
Pre neki dan mi je bio poljoprivredni inspektor u kontroli da utvrdi da li je posejano ono što je i prijavljeno. Ove godine je sve u redu. Prošle godine na jednoj parceli sam prijavio kukuruz a pošto su mi pojeli golubi posejao sam suncokret a nisam izmenio u eagraru. Da li će me zbog toga staviti u pasivan status?
Obišli ste svaku tvoju parcelu u ataru?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh