E-Agrar

Шта би могао да буде разлог овог проблема @Srđan01? Има ли још неко овај проблем?

Неке особе са Андроид телефоном не могу да уђу у еУправу/еАграр. Иду нормално на пријаву, пошаљу захтев на ConsentID, потврде га тамо, међутим у прегледачу се ништа не промени, врти се још неко време и онда избаци овакав екран:

6k9RpK1.jpeg

Прво сам пробао приватни режим, па сам скинуо Фајерфокс, и и даље се исто дешава.

Ово није ново, тако је већ пар недеља.

На рачунару, и на другим телефонима нормално ради.

Шта би могао да буде разлог овог проблема @Srđan01? Има ли још неко овај проблем?

Неке особе са Андроид телефоном не могу да уђу у еУправу/еАграр. Иду нормално на пријаву, пошаљу захтев на ConsentID, потврде га тамо, међутим у прегледачу се ништа не промени, врти се још неко време и онда избаци овакав екран:

6k9RpK1.jpeg

Прво сам пробао приватни режим, па сам скинуо Фајерфокс, и и даље се исто дешава.

Ово није ново, тако је већ пар недеља.

На рачунару, и на другим телефонима нормално ради.
Iskreno zaboravio sam kako se rešavao taj problem ali setiću se (Zaboravio sam iz razloga što odavno nisam imao potrebe nekom da rešavam probleme sa mobilnom aplikacijom ConsentID).

Za početak neka obrišu Keš memoriju sa internet pregledača, neka resetuju telefon, probajte Operu ili Edge kao što kaže @ljusha

💬Uglavnom taj eID nalog radi na drugom telefonu ili računaru ?

Poslednja izmena:
Isti problem sam imao posle ažuriranja sistema.Probao sa brisanjem keš memorije,resetov'o telefon i ne vredi.
Instalirao pretraživač Operu i sve radi normalno.

Iskreno zaboravio sam kako se rešavao taj problem ali setiću se (Zaboravio sam iz razloga što odavno nisam imao potrebe nekom da rešavam probleme sa mobilnom aplikacijom ConsentID).

Za početak neka obrišu Keš memoriju sa internet pregledača, neka resetuju telefon, probajte Operu ili Edge kao što kaže @ljusha

💬Uglavnom taj eID nalog radi na drugom telefonu ili računaru ?

Није проблем са ConsentID већ са прегледачем. На другом уређају све се отвара..

Пробао сам Фајерфокс, он исто неће.

Није проблем са ConsentID већ са прегледачем. На другом уређају све се отвара..

Пробао сам Фајерфокс, он исто неће.
Probajte Edge ili Operu, ako ništa smislićemo već nešto da proradi na tom uređaju.

Poslednja izmena:
Могу да потврдим да ако негде не ради (chrome је био у питању) на опери је радило нормално. Ја, свакако, користим оперу.

Nazad
Vrh