E-Agrar

I kod mene ne moze preko telefona da se udje
Preko kompijutera moze al nigde ne vidim gde se podnose zahtevi za povracaj novca za seme??

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

pozdrav svima,jel moze neko da mi objasni sta treba da se radi povodom sertifikovanog semena? prvo stikliram parcele za koje sam kupio seme,pa nakon toga treba da se ubaci broj racuna jel(vreme,dobavljac) ? i nakraju se samo skenira racun ?

поздрав свима,јел може неко да ми објасни шта треба да се ради поводом сертификованог семена? прво стиклирам парцеле за које сам купио семе,па након тога треба да се убаци број рачуна јел(време,добављац) ? и накрају се само скенирање рацун ?
zvao sam poljoprivrednu stanicu kaže ne treba da se skenira fiskalni račun pošto kada se ukucaju podaci sa računa on se automacki povlači iz poreske .

Ankako ja sam uzeo vise semena, jer su vreće po 50k zrna a nisam potrosio sve, jer nemam dovoljno zemlje u eagraru?

Koji se broj računa uzima, ima onaj pretposlednji sa nekim slovima i brojevima ili onaj ispod njega gde su samo brojevi?

Meni nije bas jasno kako ubaciti kad imam vise od jednog računa dali moze vise računa i kako za žito ubaciti kolko hektera naprimer za 450 kila kolko minimalno po hekteru

Ima li neko pojma zasto mi se desava da udjem na telefonu u e podsticaji da podnesem zahtev za sert. seme...stikliram parcele koji su pod kukuruzom,jer za to bi hteo predati zahtev...predjem na drugu stranicu...dzabe stikliram da hocu "predati" fiskalni racun-to ne ostane zabelezeno u tom polju...mogu uneti polja o pfr broju i pfr vremenu kupovine ali ne dozvoljava da unesem polja za naziv preduzeca ni pib broj pa tako ni ne mogu zavrsiti stranicu da bi mogao na poslednjoj stranici da unesem sliku o racunu?

Nazad
Vrh