E-Agrar

Питање за срдјана01 . Да ли ће се појавити u eagraru računi sa upisanim brojem gazdinstva na njima . Nešto kao za gorivo .

Nije dovoljno skenirati fiskalni racun treba i da ga potpisemo elektronski?? Ako je na racunu prikazan BPG, ime prezime, zasto ga treba i potpisivati??
Može ali nije obavezno barem za sada ! (Što ne iskoristiti tu opciju kada već postoji na eUprava tačnije na eID nalogu, posao od 20 sekundi >Barem meni treba toliko<).

Opet kažem nije obavezno !

Može ali nije obavezno barem za sada ! (Što ne iskoristiti tu opciju kada već postoji na eUprava tačnije na eID nalogu, posao od 20 sekundi >Barem meni treba toliko<).

Opet kažem nije obavezno !
Srdjane da li na racunima od prosle godine moze da se preko Skeniranja QR koda, direktno otići na digitalni Račun?kod mene nece...ni provera racuna rucno...

Srdjane da li na racunima od prosle godine moze da se preko Skeniranja QR koda, direktno otići na digitalni Račun?kod mene nece...ni provera racuna rucno...
Može naravno samo nađite u telefonu Skener pa zatim skenirajte onaj QR kod (Tim postupkom automatski dobijate link od fiskalnog računa, u Jurnal Print se nalazi digitalni isečak računa, vama konkretno treba Pregled za štampu pa umesto da štampate kliknite na sačuvaj kao .pdf).

Što se tiče ručnog unosa idite na ovaj link https://suf.purs.gov.rs/verify/

PFR Broj računa

(Ne stavljajte crtice pošto će sam sistem to da odradi)

Brojač računa

123/123 PP (PP ne dirajte pošto je to uglavnom na svim računima)

Ukupan iznos računa

1.234,56 (Tako je poželjno da se stavi)

PFR vreme (vremenska zona servera)

To što vam piše to i stavite

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh