Jovice, navodno da daju sve, od folije,đubriva,semena ,supstrata ili šta već treba, ja sam uzeo samo seme i supstrat, ostalo sam kupio sam obzirom da sam daleko pa nisam hteo da ih maltretiram
TDP "TRGOVINE BOSO" Bačka Palanka, tel.021-6o4o-660 - Vuče,rasad sam proizveo sam,dobio sam seme i supstrat, dok je u susednom selu za njih troje čovek proizveo rasad i prodavao po 250,00 din po kontejneru( gajbi ) a u kontejneru ima cca 170 biljaka to ti je recimo 1,5 din/kom
evo mog zaduženja prema duvanskoj za 1 kj, 3.ooo,oo din za 1o hiljada semenki i 3.o4o.oo din 4 džaka supstrata, sveukupno iznosi 6.o4o,oo din,i 5o kontejnera sam dobio od njih da se služim dok traju.plastenik imam ostalo sve nabavio i prvi put odgajio rasad na vodi uz veliku pomoć Alberta, ako prelistaš postove unazad videćeš kako je išlo još mi je zafalilo rasada i to sam kupio po 250,oo din po kontejeru ,tako da su to neznatni troškovi u odnosu na Alijansu jer lane sam od njih kupio rasad i koštao me 1,65 din kom, kanap i osiguranje izašlo na 240 evra za površinu od 3o ari, pa sam odlučio da to odradim sam,bilo je malo problema ali prevaziđosmo ih ( nisam ja odustao od Alijanse nego oni od mene, malo nas je u ovom delu Srema )
Ja sam cuo da se alijansa povukla iz srbije a od proizvodjaca uzimaju duvan u visini zaduzivanja neznam da li je to patka ili ovi o coki nesto gadno nam spremaju
narode moj dragi, nekoliko dana sam odsutan, odoh malo u Evropu, rodila mi se unuka pa moram da je vidim, vas pozdravljam i želim vam sve najbolje, tu sam još do nedelje,pozdrav