pixixi
Član
Kod mene dunje u prvoj godini ok,porast odlican i juce opet oprskao protiv vasi bilo ih bas dosta na mladim listovima koji i dalje izbijaju kao da je jun mesec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je to ta cena za dunju,ja sam prosle godine uzeo po 1,3e i to uz rodjaka koji je uzimao veliku kolicinu 2000 sadnica dunje pa je bila ta cena inace je na manje isto bila 1,5e.Bitno je i kakva je sadnica tj.da ima dobro razvijen koren i ne ostecene pupoljke na mestu gde treba da se formira krosnja.Jel može neko da mi da savet vezano za sadnice. Posadio bih dunju za rakiju na 30 ari. Zar nije cena od 1,5e visoka?
2012god. Ja sam placao 2,5 evra ta cena je bila mahom po Vojvodini, cak je i prosle sezone ta cena dominiralaMislim da je to ta cena za dunju,ja sam prosle godine uzeo po 1,3e i to uz rodjaka koji je uzimao veliku kolicinu 2000 sadnica dunje pa je bila ta cena inace je na manje isto bila 1,5e.Bitno je i kakva je sadnica tj.da ima dobro razvijen koren i ne ostecene pupoljke na mestu gde treba da se formira krosnja.
super cena,i kod mene isti slucaj sa tamnjenjem dunje iznutra