Gorski Car
Član
Zavisi sve kakvo je zemljiste, koja je temperatura u zemljistu ima dsta faktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koju dunju mislisMirko dobre dunje, jos lepse su kad kliknes na sliku da je otvori u vecem formatu
Da tu si u pravu, ja sam jos jesenas nabavio streptomicin za kruske doduse, jer mi je prosle godine stradalo 30 vocki.
streptomicin resava erviniju...kakav vas streptomicin,jeste li vi normalni sta pricate???????
imas li neko bezbolnije resenje???kakav vas streptomicin,jeste li vi normalni sta pricate???????
i on bi bio verovatno nenormalan da posadi npr. jabuku, pa prve godine krenu da se suse samo vrhovi... pa posle krene i na visegodisnje grane... da na kraju sve se zavrsi na stabluimas li neko bezbolnije resenje???
markodim kada bi se moglo prskati streptomicinom, ovo im je prva godina-prvo proleće?imas li neko bezbolnije resenje???
Da li je SWITCH delotvoran za erviniju
I ako jeste ervinia šta raditi ?
Da li je ovo ervinija? Gledao sam neke slike i simptome ervinije i ovo ne bi trebalo da je to ali sam danas u priči sa ljudima koji imaju poveći zasad čuo da je se prvo pojavljuje tamna boja na stablima i da se tu suše. Sva moja stabla su pustila list i na mestima gde imaju tu tamnu mrlju pa opet se tešim da nije ervinija u pitanju.