Zoran Kole
Član
Ima li neko iskustva sa onim trimerima za travu na benzin. Neka preporuka i neki modeli za izbegavanje....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko iskustva sa onim trimerima za travu na benzin. Neka preporuka i neki modeli za izbegavanje....
Hvala ...Ima negde na forumu tema "Trimeri" pa se tamo dosta komentariše o njima... ja sam pre četiri godine kupio Vilager 1900 i prezadovoljan sam sa njim, koristim ga dosta i za sada to sve izgleda ok. Cena mu je oko 20,000... dobar Stil je 50-60,000 po meni previše. Mislim da su oni iz oglasa po 100e za izbegavanje...
Marčeta, jel ti nešto zametnutih plodova od početnog broja, otpalo?
Ove godine sam se uverio da je jalovi ugar jedino pravo rešenje za voćnjake naravno ako nema zalivnog sistema.
Ja u tresnjama samo tanjiram, sacekam da korovi procvetaju, narastu do kolena barem i tada ih sve zatanjiram u zemlju.
Takodje utanjiravam i grane od rezidbe svih velicina.
Djubrio nisam 3 godine, rastu odlicno. Ne kazem da treba, samo kazem.
Kod mene je bilo stvarno prerodilo( mislim i na zametnute) ali rekao bih da je došlo do prorede.
Da bilo je skoro ujednačeno cvetanje. Što je za dunju čudno.