Zoran Kole
Član
Lepo je neko napisao ranije. Sa ervinijom ili imaš sreće ili ne.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta se radi sa esencijalnim uljima?Znaci toliko o tome, jbg lepo zvucalo ☺
Ostaje jos esencijalna ulja da probam osim ako neko nije i to probao, jer jedino sto sa nasao su te dve stvari
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
To sam citao dosta studija ima po netu ...u principu prskali devicanskim uljima raznih lekovitih biljaka al nigde nije navedeno da je efikansnost 100% u najboljem slucaju 80% u odnosu na kontrolne....a prskali su od prilike ko sa bakrom sto se prska pre cveta, cvetu precvetavanju na 7/10dana....al valjda i 80% je bolje nego nistaŠta se radi sa esencijalnim uljima?
Kucaj u google essential oil erwinia amylovora izbacice ti brdo clanaka i studija obicno izbaci prvo pretrazi na google schoolar....tu su ti naucne studije, ozbiljne stvari koje rade institucije i priznati naucnici....80% je više nego dobro... daj neki link da vidimo i mi... piše li direktno koje ulje odnosno od koje biljke i koja je koncentracija. Pošto se ta ulja pakuju u jaaako male bočice(tako sam viđao) kontam da bi par litara po 1ha moglo da košta kao ceo voćnjak.
Litar 1600Kole koja je cena kubika
1h, 2 litra , 400 litaraLitar kubika na koliko litara vode?
Jbg onaj zaštitar priča da je 2l po hektaru a količina vode ne igra ulogu a vodu povećati kads bude više lišća. Kaže to je isto kao kad odeš kod lekara pa te pita koliko imaš kila i da ti dozu leka bez obzira na godine....sad jebiga...Ok hvala ti.
- - - - - - - - - -
2l/ha =1000l vode , mislim da onda nije na 400litara?
Litra fungicida kubik bi išla na 500l vode
Ako se ovo odnosi na mene ne vidim razloga zašto bi se čudioPa, ne znam čemu se čudiš? To je naš kolega,kolega sa našeg foruma, inače poznatiji kao Oktopod, koji nesebično daje PRAVE savete...