Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pavlonija tomentosa ''brzorastuca'' posejana oko nove godine jedva da ima 6-7 cm...
bacene pare! Ljudi dozovite se pameti. Na brzinu hoce da zarade prodajuci neke price o super brzo rastucoj vrsti za koju eno sleperi cekaju da odvezu odma u kinu... Zavrsio sam posdiplomske sturdije na sumarskom fakultetu u Beogradu (znam 'ponesto' o ovome sto pricam), svaki dan sam u kontaktu sa ljudima sa dva instituta za sumarstvo i svi ali bas svi sa podsmehom govore o ovoj trenutnoj pomami za paulovnijom. Kakva crna kaloriska vrednost , neopisiva potraznja za trupcima, delovi za avione... Ti ces sa deeset hektara biti u stanju da prodas trupce direktno u kinu po extra ceni? Ili ces da se nagrejes do mile volje sa drvetom lakim poput pera? Ne nego ces ili dati prvom mufljuzu koji ti ponudi i dinar po kubiku ili ces morati dozidjivati supu za smestaj svog tog nekvalitetnog kabastog drveta za lozenje.Pozdrav
Posto je sve vise proizvodjaca i sve vise rasadnika u zemlji,molim vas da mi date predlog od koga da uzmem sadnice paulownie...
Da ne duzim,svi pricaju najbolja,naj ovo naj ono,ako neko ima vec iskustvo i to moze da se pogleda jos bolje.
Naime zelim da posadim 10h ovog drveta u nekom vremenskom periodu od 5 god..
Dakle predlozi ako ih uopste ima...
Hvala unapred