Drljače

Onaj Rau 3.3m i lepo vuce i nije mu tezak za nositi.
Mada cale nasao zamerku, puno lanaca pa landara. :D
Ova sezona prakticno gotova, pa kad zavrsim imam fore da trazim neki.
 
Ја сам купио нову четири крила кад је била 800еур без ротора, вукао са 45кс сад има роторе и радим са МТЗ сад је мала
 
Искрено да ти кажем немам појма ако ти од 20x20 иду на полутешку онда ће бити да су ови мањи. Ти мора бити да си радио или гледао ту са већим зато ти се и свидела :osmeh:
 
Погледаћу ова је купљена 2007-8 а дао си ми добру идеју ако су ти мањи да ставим веће :osmeh:
 
Mislim da 45ks ne bi vuklo tu sa vecim klinovima.
Uzmi ovako da slicno zvuci 16 i 20mm, ali poprecni presek onog od 16mm iznosi 256mm, dok onog od 20mm iznosi 400mm, znaci malo vise nego upola veca povrsina klina kojim ide kroz zemlju, vidi se razlika.
 
Де прерачунај ти поново те попречне пресеке......

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Ајд сад ми кажи шта си ту рачунао? Шта попречни пресек, које мерне јединице, где пресек иде и како кроз земљу? Тек ми сад замућено

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Evo loline kombinaciju... Ako se ne ljuti što postavljam njegov snimak.. Mislim da je 4.4m zahvat... Iza pravi leju...
 
Ајд сад ми кажи шта си ту рачунао? Шта попречни пресек, које мерне јединице, где пресек иде и како кроз земљу? Тек ми сад замућено

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Kolega ako ti nije jasna ona kalkulacija poprecnih preseka ne bih ulazio dalja u objasnjavanja.
 
Само ми објасни. Ако незнаш, кажи незнам......а не тако као да сам глупав. Мало је дрско са твоје стране.Ево ја незнам.....пошто мени није јасно шта си хтео да кажеш, какве везе има површина попречног пресека клина са спољном површином клина која утиче на отпор у земљи.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Mozda se NA pogresno izrazio ali ja tacno znam sta je hteo da kaze. Ja i moj kolega imamo iste poluteske drljace s tim sto su kod mene klinovi 20*20 a kod njega 25*25, njegova se teze vuce sa istim traktorom, jer na 100 klinova *5mm sirih od mojih on fakticki vuce pola metra vise gvozdja kroz zemlju od mene.
 
Kolega Bobane i ne znam se pise odvojeno, a ne kaze se neznam ako zelis da objasnim.
Tako je Frenky, ljudima to izgleda kao sitnica 16mm i 20mm a taj oda 20mm je vise nego upola veci i mnogo vise gvozdja se vuce kroz zemlju. Da ti ne racunam sad ako je njegov presek npr 4m, pa duzina 16cm ispadne njegova zapremina 60cm3 pa na 4m dodje 80 klinova, dok oni koji su 16*16mm i nesto su kraci ali nek su i oni u proseku duzine 15cm puta 2.56 ispadne njegova zaopremina 38.4cm pa puta 80 klinova.
 
Хвала на часу правописа, ајде, научи ме још нешто погрешно, кад немаш других аргумената да одговориш на моје просто питање.
Даље не улазим у расправу.....не вреди кад си ти високо образована особа

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh