Drljače

Ista situacija i kod nas. A kad pitam vlasnike teških drljača šta onda treba da imaju banaćani (koji imaju tešku zemlju) ako nama bačvanima na peskuši treba teška drljača? Onda dobijem odgovor da spremač isušuje zemlju.... O bogo blagi.
U prvom prohodu im napravi pepeo i proletos kad je naišao pljusak, cvrc-beton a kukuruzi taman trebali da probiju.
Paraćinac, spusti drljaču na rotore. Nemoj je držati na hidraulici.

Ovo je drugi prohod,cisto da se prodje posle vestaka.nema potrebe da se spusti skroz i ovako uradilo kako valja

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Shvatio sam te ali nisam poneo kljuceve odgovarajuce da mogu da ih nastelujem pa sam ovako drzao..meni vece pre toga doterali drljacu i odmah ujutru sam je pustio u rad,nista nisam stelovao

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ne bi ja tu nista dirao ona sa ovim klinovima radi perfektno.Ja sam imao 4,4m i zao mi sto sam je prodao bila mi malo poteska za MTZ-a,a nisam mogao posle naci onu od 3,3m uradi zemlju mozes luk sejati.

Ta firma pravi ozbiljne masine,masivne,kutije su debele,dugacka je,ima 5 redi klinova i valjak koji je pojam za vecinu nasih.
Krupan zalogaj za "mocnog" 558.

U potrazi sam za poluteskom drljacom za traktor 80ks,koju bi mi preporučili i koju širina bi bila idealna za rad

Nazad
Vrh