Sudarski Bojan
Član
Ako si na mene mislio Bojane, koliko sam ja upucen mi nismo ove godine kacili spremac, samo tupanjca 6,3m sa 25x25 klinovima...
Da video vas traktor i radnik setvospremira

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si na mene mislio Bojane, koliko sam ja upucen mi nismo ove godine kacili spremac, samo tupanjca 6,3m sa 25x25 klinovima...
ja sam uzeo sredinom marta.. meni su rekli za 110ks 4.4m poluteska i veruj mi vuce je bez problemaa. nisam uopste razmisljao da uzimam tesku od 4.4m. pozovi pitaj i recice ti oni sta je idealno za tvoju konjazu..Pozdrav,u planu nam je kupovina neke drljace,e sad dilema da li da bude poluteska tipa 4,4m ili teska 3,8,bice agregatirana za MF3080...zemljiste nije bas lagano za obradu![]()
Kolege šta mislite da li je tupanjčeva teška od 6.6 prevelika za jd 7810? Bane Tupanjac mi kaže da je taman, a ovde vidim u temi da se uglavnom vuku sa 200ks i više. Da napomenem potrebna mi je u teškoj zemlji
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kolege šta mislite da li je tupanjčeva teška od 6.6 prevelika za jd 7810? Bane Tupanjac mi kaže da je taman, a ovde vidim u temi da se uglavnom vuku sa 200ks i više. Da napomenem potrebna mi je u teškoj zemlji
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Peet kako ste zadovoljni sa zts 16245 cini mi se da je dugo kod vas?I meni u Agrofouru preporucili siru polutesku ali doneli smo odluku za 6 m. Vuce je Zts 16245. Isprobana na jednoj parceli i ide to bez problema prvom oko 9 km/h.
Nije dugo, letos sam ga kupio, ( imas slike u temi Zetor) prodat je Ursus 904 i kupljen ovaj Zts i plug Vogel 4 brazde. Za sad sam prezadovoljan nisam mogao verovati da moze biti toliko jak u oranju sa 4 brazde. Ucinak je fenomenalan. Bio sam jako zadovoljan sa Ursusom, 12 god je bio kod mene ali posao je zahtevao jaci.Peet kako ste zadovoljni sa zts 16245 cini mi se da je dugo kod vas?