Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trom ti je na ler gasu, trebas uraditi bosh pumpu. Mora da ide ko mecava na svim obrtajima.Pitanje, tupanjac 4,6m (razmak krajnjih klinovi) , 2 rotora , klinovi 25x25mm , mtz 1221 nemoze da krene sa njom spustenom u njivi sa mjesta , u 3 rangu 3 brzina 11,3km/h. U hodu oko 1000o/min spustam i gascina , traktor se negreje niti mu je nesto tesko , ali sa mjesta, drljaca potone i ili motor krepava ili pod obrtajima gori lamela.
Ne pamtim da je nekad tonulo kao ove godine tako da je možda i to razlog.Ja radim u sporom hodu 3 rang i 4 brzina.Kreće lepo .
Trom ti je na ler gasu, trebas uraditi bosh pumpu. Mora da ide ko mecava na svim obrtajima.
cenovnik se menja uzavisnosti od potraznje 4,5m je oko 2800-3000Kolege jer ima neko cenovnik tupanjcovih poluteških drljača i ako ima dal bi postavio ovde unapred hvala
Bojane koja drljaca je u pitanju, jel ima dasku, koji Rus je u pitanju, ja sam uzeo polu tesku od 6 metara za 1221... nisam je jos isprobao!
Bojane koja drljaca je u pitanju, jel ima dasku, koji Rus je u pitanju, ja sam uzeo polu tesku od 6 metara za 1221... nisam je jos isprobao!
Bojane koliko ide tvoj ruja maks.brzina,i kakav mu je raspored brzina u radu sa tim sinhron menjačem?
2400 je bila ta poluteska 25x25 4,4 metra na zadnjem Zabaljskom vasarucenovnik se menja uzavisnosti od potraznje 4,5m je oko 2800-3000
Skini nesto klinova pa probaj ponovo okaliti mozda je do kaljenja ,ja sam dosaad samo 1 klin iskrivio.Ja uzeo ove godine tupanjac 90 klinova , 4,6m , klinovi 25x25mm , 1221 prvi prohod u 3 rangu 3 brzini firnajz piski , drugi prohod moze i u 1 brzini 4 rangu , hidraulik skroz spusten. U proljece je bilo dobro , sad u jesen sam pokrivio 16 klinova neke i vise od 45 stepeni unazad , sreca lagano se ispravljaju , problem skidati i stavljati nazad , materijal kvalitete armature. Da li ima neki polucelicni u prodaji?
Kad nisi doso da moju zakacis , ciju si uzo.Bojane koja drljaca je u pitanju, jel ima dasku, koji Rus je u pitanju, ja sam uzeo polu tesku od 6 metara za 1221... nisam je jos isprobao!
Kolege jer ima neko cenovnik tupanjcovih poluteških drljača i ako ima dal bi postavio ovde unapred hvala