CetojevicM
Član
Obnavljam ovih dana laku cetverokrilnu drljacu pa me zanima duzina lanaca koji drze krila, da li trebaju biti iste duzine napred i nazad ili malo kraci napred?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polu teska od 6m je teska 1350kgDali neko zna težinu Tupanjcove poluteške drljače od 4m?Ili teške?
Čime je vučeš?Polu teska od 6m je teska 1350kg
.
Planiram da je kupim. Pa sam se raspitivao za tezinu. Mislim da je vucem sa nekim traktrorom od 105 do 120 ks koji planiram da kupim. Trenutno bi je vukao Jd 6930.Čime je vučeš?
Dali neko zna težinu Tupanjcove poluteške drljače od 4m?Ili teške?
Kad sam kupovao moju polu-tesku od 4m sa duplim rotorima i daskom kolko se secam gazda tupanjac mi rece da ima 1100-1200 kg, Vucem je sa Belorusom 1025.3,ide bez problema. Postavio sam video u temi zatvaranje zimske brazde.Dali neko zna težinu Tupanjcove poluteške drljače od 4m?Ili teške?
Kojom brzinom ide traktor u najtezoj zemlji sa njom?Kad sam kupovao moju polu-tesku od 4m sa duplim rotorima i daskom kolko se secam gazda tupanjac mi rece da ima 1100-1200 kg, Vucem je sa Belorusom 1025.3,ide bez problema. Postavio sam video u temi zatvaranje zimske brazde.
Tupanjcova poluteska 6.3m je teska 1280kg tako da od 4m ne moze biti teza od 900kg poluteskaDali neko zna težinu Tupanjcove poluteške drljače od 4m?Ili teške?
Kojom brzinom ide traktor u najtezoj zemlji sa njom?
Први проход 9-10 км/с на свакој њиви а има их разне тежине код нас у Меленцима. Други пут ће ићи вероватно 12-13, не знам још први пут сам сад радио са овим трактором и дрљачом пошто су нови обоје. Што се тиче тежине нисам грабуље мерио већ кажем само што ми је Бранко Тупањац рекао.
Исте као ти 25x25Upravu si Cvejka ,samo sto sad ljude buni ,sto su Tupanjac i Agrofour ubacili ,neku srednju ,nesto izmedju poluteske i teske,ja ja zovem srednje teska,tako da je ta Kojicina u toj klasi,a klinove koje hoces mogu da stave,20x20 ili 25x25, ja sam primer uzo 25x25 ,eto nadam se da sam malo razjasnio.[Koje si klinove uzo Kojcice].