frenky
Član
2100e je sa jednim redom rotora i bez daske a ova je kostala 2700e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojim traktorom je vuces i koliko ks?cestitam extra je masina2100e je sa jednim redom rotora i bez daske a ova je kostala 2700e.
Koji podrivac?!Nesecam se odakle je ali bila kompezacija za podrivac.
Izgleda si ubo najskuplje pitanje.Kako podesavate dubinu?
Verovatno je los kvalitet lezajeva.Nisu ni ovi moji nekog ekstra kvaliteta,a rotori su tezi nego od Tupanjca,jer sam stavio jaci materijal.Redovno cu ih podmazivati,pa cemo videti koliko ce trajati...Meni su osovine tih rotora posle par jutara drljanja sabile ležajeve unutra tako da su okrugle ploče došle do šrafova, rotori kupljeni novi...
Jesi pitao posto je ta iz agromerkura?Da li bi LTZ T40 AS mogao da vuče polutešku drjaču 4m, Tupanjac Futog ?
Na sajtu vidim da 892 vuče 5m, polutesku.
Agromerkur Ada ima u ponudi drljaču od 3,2 m, 1050 kg, potrebna snaga od 60-80 kg.
Zemlja kod nas nije teška za obradu, ali ne znam da li njihova drljaca spada u poluteske ili teske.
Jesi pitao posto je ta iz agromerkura?
Taj na sajtu vuce drljacu od 6m ne od 5m.Na sajtu vidim da 892 vuče 5m, polutesku.