Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zamolio bih clanove foruma, da mi jave ako znaju gde se prodaju rotori za cetvorokrilnu drljacu. Znam da teme nije za oglase. Pa sam zahvalan ako ne brisete te moju poruku, barem nekoliko dana. Hvala
Imam je ja samo sto je moja 4,40m mamut ista ovakva ja je vucem sa 5106 i prezadovoljan sam kako spremi njivu prevashodno je radjena za setvu repe mada ja sa njom spremam za sve,a neko od kolega sa foruma je postavljao snimak gde sa MTZ 820 vuce tu od 4,40m ko sto ja imam.Nisam bas siguran da bi 60ks moglo sa njom da radi jer ako nije dobro zaorana masa jako se lako zagusi jer su klinovi gusti pa onda pocne da nagomilava zemlju toliko da traktor stane!Inace nju treba znati nastelovati da bi lepo radila!Kolege da li neko ima iskustva sa ovom Rau drljacom?kako se pokazala?koliko ks je dovoljno da bi se s njom radilo?
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1750938_RAU_3-30_1990_god
Posto Marko nije bas 100 % siguran koje su dimenzije klinova,zna li neko koja je duzina? Da li je 210 mm?Uh, mislim da je valjda 16*16*210
To je valjda fabricki standard. Hteo sam da mi urade 20*20*250 ali se to onda ne bi uklapalo sa mojim "vratom" na drljaci, pa je sve u standardu.
Takva poluteska sa jednim redom rotora, dizanjem na cekrk i klinovima 20x20x200mm, sirine 4m kosta 1200 e.Potrebna snaga traktora od 70 - 80 ks.Jel uzimao neko polu-tešku drljaču od ovih iz Ade Satex kakvi su sa cenama u odnosu na konkurenciju?
Kolege da li neko ima iskustva sa ovom Rau drljacom?kako se pokazala?koliko ks je dovoljno da bi se s njom radilo?
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1750938_RAU_3-30_1990_god
Inace takva drljaca se lako prodaje,ti verovatno nisi znao da je namestis pa je zato tako radila.Ja sam je imao i jedva sam je se kurtalisao.Lose je zamisljena samo sredinom drlja kako treba a sa strane se podize i kao da nisi nista radio .