Drljače

Ja sam se dvoumio izmedju Satexa i Agrofour-a ali Satex tek krece da radi sa drljacama pa sam odustao od nih.

Znam, zato su i usli u uzi izbor,. Ne sumnjam u kvalitet izrade kod satexa, jedva cekam da vidim i njihove drljace po njivama pa da uporedim..

slazem se sa Cocijem,imam polutesku 4.4m Tupanjcevu odlicno radi posao

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

[mention]dusanboss [/mention] Ovo ne bih stavio ni na super laku…

Kalkulisalo se tako kod nas pre par godina sa drljacama, a tada su cene bile mnogo pristupacnije i razlike ne tako velike u ceni, pa jedan kolega u inat samom sebi, nece Tupanjca uzme drljacu(ne bih da imenujem proizvodjaca) i jedan dan piramida ostala na traktoru a konstrukcija na asfaltu…

Sent from my iPhone using Tapatalk

[mention]dusanboss [/mention] Ovo ne bih stavio ni na super laku…

Kalkulisalo se tako kod nas pre par godina sa drljacama, a tada su cene bile mnogo pristupacnije i razlike ne tako velike u ceni, pa jedan kolega u inat samom sebi, nece Tupanjca uzme drljacu(ne bih da imenujem proizvodjaca) i jedan dan piramida ostala na traktoru a konstrukcija na asfaltu…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Slobodno napisi cija je treba da se zna ko kako radi.. Ali uvek moze da bude primerak sa defektom, ako se desi na nekoliko primeraka onda je za uzbunu ali ako je jedna onda je mozda samo na njoj bio neki defekt...

Nazad
Vrh