Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reko Slobo kilavo ide.Kaze Sloba samo ti to poplici lale i gasVaš je teren baš specifičan, upoznaće ga ove godinee i ovaj novi tajkun iz Golubinaca.
To pravilo u D.Sremu ne vaziJa sam malo stariji pa kod mene važi ona nema gazde bez duboke brazde.
Naj bolje resenje kad je covek u nedoumici da prekopira nekog iz sela.Ne znam šta da uzmem za pripremu zemljišta za setvu, ne mogu da se odlučim koju mašinu da uzmem, dal tešku drljaču, spremač ili polugerminator...
Au, odakle mu ideja za tako nešto?Ako mene pitate priprema za sjetvu bilo to proleće ili jesen broj 1 je Rd. Prednosti su: radi u svim zemljištima, dubina obrade kako želiš i ujedno precizna dubina, paker valjak sabije zemlju, u 95% slučaja po oranju direktno u jednom prohodu pripremi za sjetvu. A vidio sam ove godine rođak je posle sjetve pšenice preletio sa Rd (sa paker valjkom) i napravio ravno kao astal parcelu, ujedno je valjak povaljao sjetvu. Pšenica je nikla jednako i brzo za izložbu.
Obicna poluteska ili ova ojačana ?Rusi od 136ks bez problema vuku Tupanjčevu polutešku od 6,6m.... Kod drugara ta kombinacija radi već 8 godina...
Mislim da je 99% "obična".... Pre 8 godina se još nije bio dosetio da može da prodaje "ojačanu" za 300-500e skuplje.... A koliko sam razumeo. Razlika je oko 200kg težine.Obicna poluteska ili ova ojačana ?
Nije veca razlika u kg ? Ovo ostalo si sve u pravu....Mislim da je 99% "obična".... Pre 8 godina se još nije bio dosetio da može da prodaje "ojačanu" za 300-500e skuplje.... A koliko sam razumeo. Razlika je oko 200kg težine.
Tupanjac 5.5 metara ojacan ram 6100+pdv obican ram 250e jeftiniji. Agrofour 5.5 metara 4600e ili 4800e (mislim da je 4600). Cene za polutesku drljacu. Ja sam jos u dilemi ili spremac ili drljaca ali nekako sve vise vuce na drljacu. Inace i spremac u Ferocoopu 5.3m je jeftiniji od Tupančeve drljace gore pomenute sa ojacanim ramom za 700e.Ako je tolika razlika u ceni onda po meni nema dileme. Da je 5-10% onda bar zbog daljnje prodaje kupiti Tupanjca.
Velika razlika u ceni, potpuno neopravdana za masinu koja se par dana koristi sezonski...Tupanjac 5.5 metara ojacan ram 6100+pdv obican ram 250e jeftiniji. Agrofour 5.5 metara 4600e ili 4800e (mislim da je 4600). Cene za polutesku drljacu.