DEUTZ

Meni se čini da ni jedan model nema serijski ugrađen kompresor već ide samo uz doplatu.Traktor je go kao lutka a potencijalni kupac ga oblači kako mu odgovara.
 
To im je marketing. Kaze ti pocetnu cenu, ti razmisljas pa i nije tako ludo. Onda kad krene dodavanje ispadne jos 50% traktora.
 
Moj je došao iz Fr kao polovan bez kompresora.Ima instalaciju za hidraulične kočnice koju ja ne verujem da ću ikada koristiti jer mi ne pada na pamet da prepravljam prikolice a o ugradnji kompresora ne razmišljam jer je sposoban da zaustavi sebe i dve pune prikolice u ekstremnim situacijama kada ti magarci izleću, uleću i obilaze kao da ti nisi na putu.
 
Kompresor mi je stavka koju sam izostavio,a sad mi najvise nedostaje.Dosta sam u transportu na asfaltu,a tamo dzungla.Prikolice koce brutalno,samo im fali vazduha.
 
Ja sam letos zagledao model 5115.4 G. Jako mi se svideo traktor. Išao gledao štajera kompakta, case farmall-a, armu 1104. Moram priznati da me je deutz baš pozitivno iznenadio. Tad je bila cena 42.500 plus pdv za izloženi model, nismo nešto mnogo pregovarali oko opreme.
 
Sve bi bilo lakse da imamo cene kao Turci


The proposed turnkey sales prices of tractor models of this series are;
Model Version Suggested Retail Price (VAT Included)
5090 G DT LS Cabin-Air Conditioner 172.579 TL
5100 G DT LS Cabin-Air Conditioner 185.335 TL
5110 G DT LS Cabin-Air Conditioner 200.108 TL
5115.4 G DT LS Cabin-Air Conditioner 209.536 TL
 
Poslednja izmena:
Ja sam letos zagledao model 5115.4 G. Jako mi se svideo traktor. Išao gledao štajera kompakta, case farmall-a, armu 1104. Moram priznati da me je deutz baš pozitivno iznenadio. Tad je bila cena 42.500 plus pdv za izloženi model, nismo nešto mnogo pregovarali oko opreme.
Često imam priliku da vozim 5115.4G,mogu ti reći da nisam baš nešto iznenadjen, već je imao kuburu sa kardanom, otkinuo osovinu, klima više ne radi nego što radi, skače po putu kao jarac, pod teretom dosta trom. Drugar ima istog i kuburio je sa motorom 2 puta, zaptivač glave
 
Ako ga voziš u optimalnim obrtajima bez iživljavanja nije velik potrošač dok u suprotnom zna da srkne.
Jesi zvao na oglas, koliko traže za njega?
 
Solidno ga ceni, ne razumem se bas u opremu i nzm sta mu sve fali ali ovako po onome sto sam ja do sad gledao bilo ih je u tom rangu za dosta manje para...
 
Teško da ih je bilo za dosta manje para u tom rangu i godištu.Možda oni MK2 ispod 2000 godine mogu da se nađu ali je pitanje šta mu konkretno fali jer drže lepe cene i preko.
 
Da, ispod 2000og, tipa 1998 godiste je pocetkom godine bio jedan koji je izgledao dobro. Pa sta znam, ovako na prvi pogled se ne vidi sta mu fali, gume nisu lose videh da ima reverzer, spolja nije u losem stanju. Ako mislis da cena nije jaka onda je verovatno nesto unutra problem :unsure:
 
Nazad
Vrh