Nikolucic
Član
Hvala ti druze pozvati svog poznanika on mi radi traktor glavni je majstor u SDF kod Osijeka
Pa neka ga spoji na laptop. Da vidimo sta ce reci pozz
Pa neka ga spoji na laptop. Da vidimo sta ce reci pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakav je deutz 100 06???
ovako na filmićima dobro izgleda, da li ga ima netko......??
Ima staaasan zvuk, a po nekim snimcima bi rekao da mu ovi dusu vade. Izgleda bas masivno i robusno...
Ista situacija i kod nas,svaka cast njima jesu oni kvalitetni,dobri,provjeren proizvod sto bi se reklo,ima i ime-brend al brate mili sto je skupo skupo je ,pogotovu za traktor koji je vec usao i u 4 deceniju zivota,isto tako gledam ove Zetore i njima su cijene da padnes na **greška kad vidis, prije nekih 6-7 godian cijene traktora su bile mizerne,da ne kazem sve bilo dzabalama,ali u poslednje vrijeme sve otislo u tackuNe mislim sada kupiti. Kasnije. Nego mi se jako svidjaju traktori, dodje univerzalan. Moze raditi I lakse I teze poslove. Ali su kod nas ba ceni, da je to strasno, idu oko deset hiljada.

Pa koji je tvoj zar nije i tvoj 430?Ide i vise nego dobro......ako si sumnjicav,uzmes 430,sa 109ks i problem resen...