DEUTZ

Hvala ti druze pozvati svog poznanika on mi radi traktor glavni je majstor u SDF kod Osijeka
Pa neka ga spoji na laptop. Da vidimo sta ce reci pozz

288cdfabe06424cf2eeb4cc1bbce1fcb.jpg
68a8a017b6b83ddea481f0f1c05e6307.jpg

U njive se ne moze, al majstorisati se može :D Brat mi poslao slike iz banata. Menjaju hidraulicno ulje, i skinuli rezervoar da očiste jer izgleda ima neke prljavštine, nekad neće dajcika da povuče gorivo, odnosno upali.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

ako mislis kupiti takav traktor,ne razmisljaj puno samo ako je u dobrom stanju-sto kod svake kupovine kupac mora procjeniti pa kako mu bude kasnije,serije 06 i 07 su odlicne,bukvalno nepoderivi strojevi

Ne mislim sada kupiti. Kasnije. Nego mi se jako svidjaju traktori, dodje univerzalan. Moze raditi I lakse I teze poslove. Ali su kod nas ba ceni, da je to strasno, idu oko deset hiljada.

Ne mislim sada kupiti. Kasnije. Nego mi se jako svidjaju traktori, dodje univerzalan. Moze raditi I lakse I teze poslove. Ali su kod nas ba ceni, da je to strasno, idu oko deset hiljada.
Ista situacija i kod nas,svaka cast njima jesu oni kvalitetni,dobri,provjeren proizvod sto bi se reklo,ima i ime-brend al brate mili sto je skupo skupo je ,pogotovu za traktor koji je vec usao i u 4 deceniju zivota,isto tako gledam ove Zetore i njima su cijene da padnes na **greška kad vidis, prije nekih 6-7 godian cijene traktora su bile mizerne,da ne kazem sve bilo dzabalama,ali u poslednje vrijeme sve otislo u tacku

Fendt, Deutz I Zetor su najaci sa cenama. Mislim da je Fendt zbog kvalitet, Deutz zbog potrosnje, Zetor zbog pristupacnosti delova.

mirmag Kako te služi u oranju? Dali lako vuče tri brazde? Razmišljam o kupovini istog ali se plašim dali ima odgovarajuće snage.

Mimag zasto nisi uzeo 430? Secam se da je jedan 430 bio u oglasima sa par desetina sati. Da li ta ozvedba motora ima neki problem ili je coveku se okrenuo zivot, ne znam...

Nazad
Vrh