Baća to ti je kao auto iz uvoza, vozila baba nedeljom do pijace ili stari deda sa kraćom desnom nogom pa nikad nije teran pun gas...Svi imaju do 5.000 sati, tek se razradili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, to mi je jasno, al jbg lepo izgleda...Baća to ti je kao auto iz uvoza, vozila baba nedeljom do pijace ili stari deda sa kraćom desnom nogom pa nikad nije teran pun gas...Svi imaju do 5.000 sati, tek se razradili...
Kada udješ u njega, i prodješ oko njega sve bolje vidiš.Aco, aj me uputi šta na ovima iz petrovaradina izgleda loše? Vidim gume dobre, kabina I limarija dobri, oko motora na slikama sve na svom mestu... Šta ja to ne vidim?
Baća omašio si temu, treba u yto..@acA cS prO 0658344422 Atila.
Maticu mozda i jeste stvarno stanje, samo satu fali koja decimala pa ne pokazuje 15k nego 5k.Baća to ti je kao auto iz uvoza, vozila baba nedeljom do pijace ili stari deda sa kraćom desnom nogom pa nikad nije teran pun gas...Svi imaju do 5.000 sati, tek se razradili...
Desna strana patos.Rupa na patosu na desnoj strani kabine ili nazad u desnom uglu kabine?