Hvala Cvejo. Pa, do sada je radjeno sledece:
1. Dizne, rutinska provera, ali su menjane sve
2. Menjana je jedna pumpa visokog pritiska
3. Naruceni su amortizeri na vratima, siberu, volanu, jedino ce na haubi ostati stari
4. Osiguraci na polugama su pokidani, pa smo kod Jeep komerca narucili da nam seku, i isekli su ugrubo neki model, koji nisam ni stigao da vidim, vec je odma prosledjen kod strugara na finisiranje. Za tu soluciju smo se odlucili posto je za 1 kom cena 40e. A ovako ce dva izaci do 30e.
To bi bilo to sto je menjano, ostaje jos:
Da se nasteluje pumpa, jer izgleda da je prekubicirana.
Da se namesti hidraulika, jer su izgleda to nesto Poljaci cackali, pa su sve pomesali. Te dve stavke bi trebale da budu gotove do kraja nedelje.
Posle pranja mu je namontirana i rotacija, fleksibilna, na stapu.
Mislim da bi to bilo to, sad gledam, nije mnogo ni popravljano s obzirom na cenu, ali, da ne ureknem. Mada smo mi ocekivali da cemo raditi generalnu motora, jer je u Poljskoj jedva palio. Zamenom automata na alnaseru je taj problem nestao.
E i da, ja zaboravio, treba da se registruje
Traze uverenje proizvodjaca, a za koje opet u Agrostadu traze 12000din. To su nam trazili i za Holmera, ali smo mi kontaktirali Holmera i u roku od par sati su poslali svu dokumentaciju, tacno vreme kada je sisao sa trake, i bukvalno ko ga je sklapao. A ovi iz Deutza cute, ne odgovaraju na desetine mejlova, pa nam ne gine kanda tih 12 'iljada. Da ne pomislite da smo cepidlake, ali, znate i sami da mi seljaci uvek stedimo gde mozemo.