Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kreso je napisao(la):IMT i ZMAJ je napisao(la):Deutz-Fahr M 35.80 ima 3.6m i 4.2m kosu kukuruzni heder 4 reda i 5redi salamotresa ima 5kom. u bunker mislim da mu stane 30m kukuruza imas ih sa dzojstikom i rucicicama
ja kad sam svog kupio imao je 4,80 heder i radi sa nim bez frke , ali moj ima 170 ks , i jači diferncijal , turbo separator i 3 podizna cilindra , bunker ti je 5200 litara
Shale je napisao(la):kreso je napisao(la):jIMT i ZMAJ je napisao(la):Deutz-Fahr M 35.80 ima 3.6m i 4.2m kosu kukuruzni heder 4 reda i 5redi salamotresa ima 5kom. u bunker mislim da mu stane 30m kukuruza imas ih sa dzojstikom i rucicicama
ja kad sam svog kupio imao je 4,80 heder i radi sa nim bez frke , ali moj ima 170 ks , i jači diferncijal , turbo separator i 3 podizna cilindra , bunker ti je 5200 litara
Kaži mi koliko si ti platio taj tvoj, i koje je godište? Koliko tera redi kukuruza?
Jako dobar kombajn meni je prije par godina stalno vrsio, dok gazda nije toplinera kupio ali ima jos 1322..kaze da je kombajn strava..!!!robici je napisao(la):sta bi mogli da kazete o deutz-fadru M1322?