Deutz-Fahr

vrlo jednostavno ako ti je hl u pšenici ajmo reći 80 onda ti u 1000 litara stane 800 kg , a kukuruza nešto manje , pa si računaj , ali u prosjeku negdje kad ima 3,5 tona već se alarm javlja

Nemože stati 52 m u bunker pošto u jedan litar stane oko800 grama pšenice.Znaci u bunker stane oko 40m.

kreso je napisao(la):
IMT i ZMAJ je napisao(la):
Deutz-Fahr M 35.80 ima 3.6m i 4.2m kosu kukuruzni heder 4 reda i 5redi salamotresa ima 5kom. u bunker mislim da mu stane 30m kukuruza imas ih sa dzojstikom i rucicicama

ja kad sam svog kupio imao je 4,80 heder i radi sa nim bez frke , ali moj ima 170 ks , i jači diferncijal , turbo separator i 3 podizna cilindra , bunker ti je 5200 litara

Kaži mi koliko si ti platio taj tvoj, i koje je godište? Koliko tera redi kukuruza?

Shale je napisao(la):
kreso je napisao(la):
IMT i ZMAJ je napisao(la):
Deutz-Fahr M 35.80 ima 3.6m i 4.2m kosu kukuruzni heder 4 reda i 5redi salamotresa ima 5kom. u bunker mislim da mu stane 30m kukuruza imas ih sa dzojstikom i rucicicama
j
ja kad sam svog kupio imao je 4,80 heder i radi sa nim bez frke , ali moj ima 170 ks , i jači diferncijal , turbo separator i 3 podizna cilindra , bunker ti je 5200 litara

Kaži mi koliko si ti platio taj tvoj, i koje je godište? Koliko tera redi kukuruza?

a sam svoj uzeo prije jedno 5 godina onda me je koštao oko 35000€ , i radim sa 5 redi kukuruza i 91 godište je

u solidnom stanju sa žitnim hederom , negdje 25000€ pa na više , neznam dali ima tko

Ovako izgleda moj Deutz-fahr
15ei6w9.jpg

Mocna masina.E cije ti je ovo zito mora da mu je bilo tesko ovo da vrsi. :haha:

Dobar kombaj! Ja sa, prosle godine kupio 2680, '83 godiste. Jel ima neko izkustva sa istim?
Zeznuo sam se pa sam ga uzeo sa kosom od 3m a trebao sam bar 3.60 sad nemogu da nadjem da zamenim sa nekim!

Pozdrav,

pre par dana sam kupio Far M900, u dobrom stanju sa 1000 radnih sati.

Zamolio bih vas za par saveta oko preporucenih stelovanja korpe, vetra i za kretanje kombajna, odnosno brzinu na varijatoru pri prosecnom prinosu zita po hektaru.

Takodje, na sta bih posebno trebao da obratim paznju, pri radu sa ovim kombajnom...

Hvala

Cestitam,dobar kombajn.Moj brat ima M 1000,ako te zanima
sve u vezi podesavanja nazovi na 015/277-625 Dragan.
Od kude si zemo?
Koliko si ga platio?
Moze neka slicica? :ppozdrav:

Jos samo kabina i bice :D
Kabina od Zmaja leze na Fahr-a
kao budali samar. :haha:

Trenutno pravim suncobran - nadstresnicu, a kabina otom potom...

Neka on samo lepo radi...

Nazad
Vrh