Dragan18
Član
DKC 6120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sporije raste od ovih ostalih, imam na istoj njivi i kermes nisam siguran dali je do razlike u kvalitetu zemlju na samoj parceli, jer je već godinama bolja desna polovina ... ili je razlika izmedju hibrida.... videćemo... izvezeno mu je stajnjaka i dobio je ureje pa ćemo videti...Dragane imam i ja 6120 i primetio sam da malo sporije raste. U istoj parceli imam Pioneerov A46 i dosta je veci. Da li samo kod mene manji nego ostali iz iste FAO grupe ili je tako i kod tebe?
Mislim da je rec o brzom porastu i nicemu vise...Mozda je DKC 6120 malo kasniji 2-3 dana i to je toDragane imam i ja 6120 i primetio sam da malo sporije raste. U istoj parceli imam Pioneerov A46 i dosta je veci. Da li samo kod mene manji nego ostali iz iste FAO grupe ili je tako i kod tebe?
Dragane imam i ja 6120 i primetio sam da malo sporije raste. U istoj parceli imam Pioneerov A46 i dosta je veci. Da li samo kod mene manji nego ostali iz iste FAO grupe ili je tako i kod tebe?
Slažem se da može tako.Uništio sam prvu turu korova uništio i drugu turu ,ali ovo niče kao ludo.Možda na kraju i bude nešto od kukuruza ,sada zavisi od padavina.@Kiraj.................... resenje za takve parcele je sto ranije spremiti i sejati krajem aprila u korov i udariti sa totalom pre nicanja kukuruza, a sa novom turom sto nikne posle totala se lako moze izboriti.
tako sam ja radio prosle godine: