Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E stvarno su top kad padne kisa a u susi su tarup hibridi ,pre bih reko da su stvoreni za kockare jer svako zadovoljstvo mora da se plati.Ovde sad vec ne radi dal verujes ili ne jer sve top hibride su tretirali. Ili ces da ih sejes ili ne.
Pitanje.da li bih smeo to njihovo seme da istretiram ponovo nekom jacom specijom protiv pipe?
Meni je njihov promoter rekao da sme ako imam potrebu za tim.
Slicno se i kod nas desilo , e sada smo uzeli sa njZEKTOR Oni to kazu, a prosle godine gore u selistu Djele imao do mene 4717, on ga tretirao dodatno, kad je zvao promotera da dodju da vide sta je sa kukuruzom, nisu hteli da priznaju da je losa klijavost nego ga je on kao zajebao sa tretiranjem, jos mu zapretili tuzbom...
Slicno se i kod nas desilo , e sada smo uzeli sa njihovom ful zastitom pa ce da vidimo ...
Kakav je taj Kashmir, to je nesto novo?Svaki hibrid će da rodi na kišnoj godini, nema veze bio on domaći ili strani. Ja ću sve da uradim što je do mene, ali samo onaj koji pobedi na suši će biti na mojim njivama. Evo ove godine ću imati i ovaj DKC 4943 i Pionir 9911 i KWS Kashmir. Posle sejanja utakmica počinje pa da vidimo koji će na kraju da pobedi. Ista njiva, isti uslovi za svakog. Pa sad neka se pokaže ko je bolji.
Ja sam prosle prvi put uzeo Dekalb za probu, posijao na istu parcelu pored Pionira, Dekalb je imao losije nicanje za 10% i vise, za sada ga necu sijati jer meni je nicanje jedan od glavih uslova za ocijenu nekog hibrida, ako nema dovoljnog broja biljaka sve pada u vodu...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока